24 Μαΐ 2012

Oι προτάσεις του beBETo (Πέμπτη 24 Μαι)

143 Βάασα - Ελσίνκι 
Η πρωταθλήτρια Φινλανδίας, Έλσινκι, αν και  πολύ νωρίς, φαίνεται να βάζει το νερό στο αυλάκι, περνώντας, έστω και με αγώνα περισσότερο, μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Τρέχοντας ένα σερί πέντε συνεχόμενων νικών, είναι και σήμερα το φαβορί, στην εκτός έδρας δοκιμασία με την Βάασα.  
Πρόταση 2


146 Λάχτι - Μιλικόσκι 
Η νεοφώτιστη και πολύ αξιόμαχη εντός, Λάχτι, είναι το επόμενο εμπόδιο της εκπληκτικής, μέχρι τώρα, Μιλικόσκι, η οποία κατάφερε ξεπερνώντας την Δευτέρα και το εμπόδιο της Βάασα, να πιάσει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα την Ίντερ Τούρκου.
Πρόταση over

156  Σούντσβαλ - Μάλμε 
Η Μάλμε, μία εβδομάδα μετά την μεγάλη νίκη της στο ντέρμπι με την  Έλφσμποργκ, θα προσπαθήσει να διατηρήσει την επαφή της με την πρωτοπόρο, περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Σούντσβαλ.
Πρόταση 2

155 Έλφσμποργκ - Χέκεν 
Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Σουηδίας, Έλφσμποργκ, ξεπέρασε πολύ γρήγορα την εκτός έδρας  ήττα στο ντέρμπι με την  Μάλμε (1-0), περνώντας νικηφόρα  την Δευτέρα  από την έδρα της Σούντσβαλ (3-0), εδραιώνοντας, ταυτόχρονα,  την θέση της στην κορυφή. Ακολουθεί, σήμερα, νέο γειτονικό ντέρμπι, με την εκπληκτική, μέχρι τώρα, τρίτη στον βαθμολογικό πίνακα, Χέκεν.
Πρόταση 1


             Καλά Κέρδη !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου