23 Μαΐ 2012

Οι προτάσεις του beBETo (Tετάρτη 23 Μαι)

239 Σιόν - Λουκέρνη 
Η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στην Σιόν και την Λουκέρνη, είναι ένα τεστ ετοιμότητας για την γηπεδούχο, η οποία το προσεχές Σάββατο θα έχει το πρώτο από τα δύο μπαράζ παραμονής με τον δεύτερο της Β’ κατηγορίας. Η Λουκέρνη από την πλευρά της, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα τερματίσει στην δεύτερη θέση.
Πρόταση over

116  Koπεγχάγη-Σίλκεμποργκ 
Στο «Πάρκεν», η Κοπεγχάγη δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της στο ματς με την Σίλκεμποργκ και κινδυνεύει να χάσει ένα δικό της Πρωτάθλημα.  
Πρόταση over

118  Νόρτζελαντ-Χόρσενς 
Στο Φαρουμ Πάρκ θα στηθεί γιορτή. Η «μικρούλα» Νόρτζελαντ φιλοξενεί την Χόρσενς και θέλει τη νίκη για να μπορέσει να κατακτήσει το Πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της.  
Πρόταση 2-3 γκόλ

112  Σιριάνσκα - Μιάλμπι 
Με έντεκα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Σουηδίας, η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες είναι η Μιάλμπι, έχοντας επτά. Η ομάδα του Πέτερ Σβερντ, θα είναι απόλυτα ευχαριστημένη αν φύγει με θετικό αποτέλεσμα και από την έδρα της Σιριάνσκα, με πολύ πιθανό αποτέλεσμα  την όγδοη ισοπαλίας της.
Πρόταση Χ


127 Βασιλεία - Γιουνγκ Μπόις 
Η τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ελβετίας είναι καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα, με την πρωταθλήτρια, Βασιλεία,  να κλείνει στο «Σεντ Γιάκομπ Παρκ» μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά φιλοξενώντας την Γιούνγκ Μπόις.  
Πρόταση 1


128 Λωζάννη - Γκρασχόπερς 
Η κατάκτηση της έβδομης θέσης πολύ πιθανό να είναι το μοναδικό κίνητρο για τις Λωζάννη και Γκρασχόπερς, στην μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης, θέλοντας και οι δύο  να κλείσουν με θετικές εντυπώσεις μια πολύ προβληματική χρονιά.  
Πρόταση over

             Καλά Κέρδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου