21 Μαΐ 2012

Οι προτάσεις του beBETo (Δευτέρα 21 Μαι)

342 Ασιρίσκα - Ντέγκερφορς 
Η Ασιρίσκα μετά την εκπληκτική εμφάνιση και  πολύ μεγάλη νίκη της περασμένης Παρασκευής, μπροστά σε 11500 χιλιάδες κόσμο στην έδρα της Χάμαρμπι (2-0), βρέθηκε αθόρυβα στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Φιλοξενώντας  σήμερα την εκ των ουραγών, Ντέγκερφορς, έχει την ευκαιρία με νίκη να περάσει στην τρίτη θέση.  
Πρόταση 1


350 Μόναγκαν – Σαμροκ Ρόβερς 
Η ουραγός της βαθμολογίας και πρώτο φαβορί για υποβιβασμό ομάδα της Μόναγκαν έρχεται από μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη που της δίνει ελπίδα για το μέλλον της στην φετινή σεζόν και για την επιβίωση της στην κατηγορία. Ο λόγος για το 2-1 που επικράτησε μέσα στην έδρα της Ντανταλκ, μία νίκη που σαφώς αποκτάει μεγαλύτερη αξία αν σκεφτεί κανείς ότι σημειώθηκε εκτός έδρας και μάλιστα είχε βρεθεί να χάνει με 1-0 μόλις στο πρώτο λεπτό του ματς!  
Πρόταση 2

345 Λαντσκρόνα - Χάμαρμπι 
Η Χάμαρμπι, μετά την άσχημη εμφάνιση και εντός έδρας ήττα της περασμένης Παρασκευής από την Ασιρίσκα, είδε για πρώτη φορά φέτος την πλάτη της Έστερ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Καλείται σήμερα, να δείξει χαρακτήρα στην εκτός έδρας δοκιμασία της, με την πάντα υπολογίσιμη, Λαντσκρόνα.  
Πρόταση over

343 Μπράγκε- Έστερ 
Η Έστερ είναι από την περασμένη Παρασκευή, η μόνη αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, μετά την εντός έδρας ήττα της Χάμαρμπι από την Ασιρίσκα και φυσικά μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Με νίκη σήμερα στην έδρα της Μπράγκε, όχι μόνο εδραιώνει την θέση της αλλά παίρνει ταυτόχρονα αέρα υπεροχής από τις υπόλοιπες υποψήφιες στην μάχη της ανόδου. 
Πρόταση 2

              Καλά Κέρδη !!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου