25 Μαΐ 2012

Οι προτάσεις του beBETo (Παρασκευή 25 Μαι)

203 Ντέγκερφορς - Λαντσκρόνα 
Το πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας άνοιξε χθες, με την Χάλμσταντ να κερδίζει με 2-0 την Μπρομαποϊκάρνα, περνώντας, προσωρινά, στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μία αναμέτρηση σήμερα, αυτή ανάμεσα στην Ντέγκερφορς και την Λαντσκρόνα.  
Πρόταση: over


205 Βέλγιο - Μαυροβούνιο 
Στα διεθνή φιλικά θα ασχοληθούμε με το Βέλγιο – Μαυροβούνιο , με τις δύο ομάδες να μην έχουν προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαικού πρωταθλήματος που ξεκινά σε λίγες μέρες. Το Βέλγιο ήρθε 3ο στον όμιλο του,

Από κει και πέρα πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στο Βέλγιο, το οποίο έχει καινούργιο προπονητή, τον Μάρκ Βίλμοτς,  ο οποίος πήρε την θέση του Λέεκενς ο οποίος πήγε στην Μπριζ. Ο Βίλμοτς φαίνεται να έχει κατασταλάξει στους πρώτους 11, στους οποίους θα είναι και ο Κέβιν  Μιραλάς που θα ξεκινήσει. Το Βέλγιο σφίζει από ταλέντο, έχει πολύ καλούς παίκτες από την μέση και μπροστά, ενώ τα μοναδικά προβλήματα που υπάρχουν είναι στην άμυνα.
Πρόταση 1

206 Μπαρτσελόνα - Μπιλμπάο 
Μπαρτσελόνα και Μπιλμπάο αναμετρώνται στο «Βιθέντε Καλντερόν» της Μαδρίτης, στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας.  Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα παίξουν στον τελικό μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια.  
Πρόταση: over

208  Κόστα Ρίκα – Γουατεμάλα 
Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας έχουν οι δύο ομάδες με την Κόστα Ρίκα να παρουσιάζεται το μεγάλο φαβορί για την νίκη, άσχετα αν μιλάμε απλά για μια φιλική αναμέτρηση. Το συγκεκριμένο ματς θα διεξαχθεί στο στο Σαν Χοσέ, με τους γηπεδούχους να προετοιμάζονται για τα προκριματικά των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου του 2014. 
Πρόταση 1

202 Ρωσία – Ουρουγουάη 
Με τον Ντικ Άντβοκαντ στον πάγκο της η Ρωσία ξεκινά απόψε και επίσημα την προετοιμασία της ενόψει των τελικών του Πανευρωπακού πρωταθλήματος. Οι Ρώσοι αντιμετωπίζουν την Ουρουγουάη και έχουν στόχο να βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματα, ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων.  
Πρόταση: 2-3 γκολ

204  Κροατία – Εσθονία 
Στην Ριέκα διεξάγεται το αποψινό ματς, στην τελευταία παράσταση της Κροατίας μπροστά στο κοινό της, πριν η ομάδα ταξιδέψει στην Πολωνία για να αγωνιστεί στον 3ο όμιλο του Πανευρωπαικού πρωταθλήματος, έχοντας να αντιμετωπίσει τις Ιταλία, Ισπανία και Ιρλανδία.
Ο Μπίλιτς αναμένεται να ανακοινώσει την οριστική αποστολή στις 28 Μαϊου, έχοντα επιλέξει αυτή την στιγμή 27 παίκτες. Θυμίζουμε ότι η Κροατία ήταν στον προκριματικό όμιλο της Εθνικής μας, η οποία την άφησε στην 2η θέση και μέσω μπαράζ  απέναντι στην Τουρκία, κατάφερε να προκριθεί στα τελικά.
Πρόταση: over

             Καλά Κέρδη !!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου