26 Μαΐ 2012

Οι προτάσεις του beBETo (Σάββατο 26 Μαι)

217  Δανία-Βραζιλία
Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην έδρα του Αμβούργου. Σημαντικό γεγονός ότι οι Βραζιλιάνοι θα παραταχθούν με την Ολυμπιακή τους ομάδα.
ΠΡΟΤΑΣΗ : 2-3 ΤΕΡΜΑΤΑ

220  Γιόνσεπινγκ - Μπράγκε 
Το πρόγραμμα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας συνεχίζεται σήμερα με τρεις αναμετρήσεις στα πλαίσια της ένατης αγωνιστικής. Ένα αρκετά «εύθραυστο» φαβορί στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις είναι η Γιόνσεπινγκ, η οποία φιλοξενεί την Μπράγκε.  
ΠΡΟΤΑΣΗ : Γκολ/Γκολ

218 Χάντερσφιλντ-Σέφιλντ Γιουνάιντεντ 
Ο Τζόρνταν Ρόουντς των 40 γκολ ετοιμάζεται να ροκάρει το Γουέμπλει και να φέρει  την Χάντερσφιλντ για πρώτη φορά μετά την περίοδο 2000-2001 στην Τσάμπιονσιπ.  
ΠΡΟΤΑΣΗ : 1 και Γκολ/Γκολ

219 Ιρλανδία – Βοσνία 
Το πρώτο φιλικό τεστ ενόψει του Euro, δίνει η Ιρλανδία, με τον Τζιοβάνι Τραπατόνι να είναι κάθετος, όταν του ζητήθηκε να απαντήσει, αν θα δούμε στην ενδεκάδα τους παίκτες που σκέφτεται να παρατάξει και στα επίσημα παιχνίδια, ή ακόμα και κάποιους οι οποίοι αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά τώρα το ξεπέρασαν.  
ΠΡΟΤΑΣΗ : Χ 2

222 Τρέλεμποργκ - Βέρναμο
Ντέρμπι της ουράς στην δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας ανάμεσα σε Τρέλεμποργκ και Βέρναμο, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να ξεκολλήσουν από την επικίνδυνη ζώνη και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.  
ΠΡΟΤΑΣΗ : Over

254 HΠΑ-Σκωτία 
Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Σκωτία στο Τζάκσονβιλ. Έμφαση στην άμυνα δίνει ο Κλίνσμαν στις ΗΠΑ που προέρχονται από συνεχόμενες νίεκς με σκορ 1-0.
ΠΡΟΤΑΣΗ : 1

             Kαλά Κέρδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου