27 Μαΐ 2012

Οι προτάσεις του beBETo (Κυριακή 26 Μαι)

265 Χάκα - Χόνκα 
Η Χόνκα πήρε την βαθμολογική ανάσα που χρειαζόταν κερδίζοντας την περασμένη Πέμπτη στο γήπεδο της την Κουόπιο με 1-0. Η σημερινή της αναμέτρηση στην έδρα της Χάκα είναι ένα δυνατό τεστ ενόψει και του ημιτελικού του κυπέλλου που ακολουθεί, στον οποίο θα φιλοξενήσει την Ελσίνκι.  
Πρόταση 2


282 Γαλλία – Ισλανδία 
Η σοβαρότητα που έλειπε από την Γαλλία τα τελευταία χρόνια, επέστρεψε με την έλευση του Λοράν Μπλαν στον πάγκο της ομάδας. Στα προκριματικά του Ευρωπαικού, οι Γάλλοι τερμάτισαν στην πρώτη θέση, έχοντας πραγματοποιήσει αρκετά καλές εμφανίσεις. 

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο τεχνικός της Γαλλίας, αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες νεαρούς, που ήρθαν από την Γαλλία Under 23.  Από κει και πέρα οι δοκιμές του Μπλαν έδειξαν κάποια πράγματα, με τον Κοσιελνί(Άρσεναλ) να ξεκινάει στην άμυνα, όπως και ο Γιουρκούφ, που επιστρέφει στην ομάδα μετά από έναν τραυματισμό που είχε.
Πρόταση: over
263 Κουόπιο - Βάασα 
Το αποτέλεσμα που προκάλεσε αίσθηση την προηγούμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας ήταν αναμφισβήτητα η ήττα της Ελσίνκι από την Βάασα. Η ομάδα του Όλι Χούτουνεν με νωπές τις δάφνες από αυτό το πολύ μεγάλο αποτέλεσμα δοκιμάζεται σήμερα στην έδρα της Κουόπιο.  
Πρόταση: under
260  Tσέλτεναμ-Κρού 
Πρόκειται για τον τελικό των πλει οφ που θα κρίνουν την άνοδο απο τη Λιγκ 2 στη Λιγκ 1 και θα γίνει στο Γουέμπλει.
Πρόταση: over και 2
             Καλά Κέρδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου