28 Μαΐ 2012

Οι προτάσεις του beBETo (Δευτέρα 28 Μαι)

289 ΣΤΑΡΤ-ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ
Ανώμαλη προσγείωση για την ομάδα από το Κρίστιανσαντ που υπέστη την πρώτη ήττα της με 3-0 από την Μιόνταλεν, λίγες μέρες μετά το εμφατικό 7-0 επί την Νότοντεν. Μόλις στο 3΄ το σύνολο του Μιέλντε βρέθηκε πίσω στο σκορ.
Πρόταση: Γκολ/Γκολ


294 ΜΠΡΙΝΕ-ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ
Επανήλθε η ηρεμία στα αποδυτήρια της «Jaerens Superlag» μετά τις δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Μπάρουμ και Χοντ (0-1). 
Πρόταση: Χ2 



295  ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ-ΑΛΤΑ
Δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας συντριβή για τους «Φαλαινοθήρες» που απογοήτευσαν στο «Ασπμίρα» απέναντι στην Μπόντο Γκλιμτ (4-0). 
Πρόταση: Οver


296 ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ-ΜΠΑΡΟΥΜ
Από τις πλέον αξιόπιστες ομάδες της κατηγορίας η Σάρπσμποργκ, έπραξε το καθήκον της στον «Φίνμαρκσχαλεν» υπερισχύοντας 3-1 της Αλτα. Μετά τον 58΄ σκόραρε η «Σπάρτα» και τα τρία γκολ. Πρόταση: Οver


298 ΤΡΟΜΣΝΤΑΛΕΝ-ΧΟΝΤ
Το αήττητο τριών αγωνιστικών για την Τρόμσνταλεν τερματίστηκε στο Γέσχαϊμ από την ψυχωμένη Ουλ/Κισα (2-1). Αιφνιδιάστηκε η ομάδα του Γκάουτε Χέλστρουπ που βρέθηκε στο 25΄ να χάνει με 2-0.
Πρόταση: 1

299 ΧΑΜ ΚΑΜ-ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ
Η Χαμ Καμ διεύρυνε το αήττητο της για πέμπτη αγωνιστική κάμπτοντας την αντίσταση της Μπάρουμ (1-2). «Θα ακολουθήσουν και άλλες δύσκολες αναμετρήσεις. Διαφορετικού τύπου ματς, όμως έχουμε συνηθίσει να έχουμε επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές. 
Πρόταση:1

303 Ουκρανία - Εσθονία 
Στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο Κουφστάιν, η Ουκρανία αντιμετωπίζει την Εσθονία, στο πρώτο από τα τρία φιλικά που έχει να δώσει μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα. 
Πρόταση:1

            Καλά Κέρδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου