1 Ιουν 2012

Οι προτάσεις του beBETo (Παρασκευή 1 Ιουν)

219 Πορτογαλία U21 - Ρωσία U21 
Το ντέρμπι του έκτου προκριματικού ομίλου των U21 γίνεται στο Μπαρσέλος όπου η Πορτογαλία φιλοξενεί την Ρωσία. Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που ψάχνουν μόνο τη νίκη ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την πρόκριση, έστω και ως καλύτεροι δεύτεροι ενώ οι Ρώσοι έχουν το πλεονέκτημα της απόστασης των τεσσάρων βαθμών που τους χωρίζει από την σημερινή τους αντίπαλο.
Πρόταση over

211  Αυστρία – Ουκρανία 
Μετά από αρκετό καιρό θα ξαναδούμε και την Αυστρία, έστω και σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Ουκρανία.  Οι φιλοξενούμενοι πλέον είναι έτοιμοι να μπουν στα δύσκολα, παίζοντας τα επίσημα παιχνίδια, έχοντας να αντιμετωπίσει μεγάλες ομάδες.  
Πρόταση over

213 Ιταλία – Ρωσία 
Δυνατό τεστ ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι αποφασισμένες να πρωταγωνιστήσουν στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Ιταλία βρίσκεται στον 3ο όμιλο και η Ρωσία στον 1ο, στον οποίο ειναι και η εθνική μας ομάδα. 
Πρόταση γκολ/γκολ

202  Νορβηγία-Αζερμπαϊτζάν U21 
Αξιοπρεπής η παρουσία των Νορβηγών, οι οποίοι διεκδικούν με αξιώσεις την δεύτερη θέση του 8ου ομίλου έχοντας δύο ματς λιγότερα σε σχέση με Αγγλία και Βέλγιο που προπορεύονται. Βελτιωμένο εσχάτως το Αζερμπαϊτζάν.
Πρόταση over και 1


207 Σλοβακία  - Ρουμανία U21 
Στον ένατο προκριματικό όμιλο των U21 οι μικροί «τρικολόρ» δείχνουν πως δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα για την πρώτη θέση. Για την δεύτερη θέση, η Σλοβακία φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα, το οποίο θα εδραιώσει κερδίζοντας σήμερα την Ρουμανία.  
Πρόταση 1

             Καλά Κέρδη !!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου