11 Απρ 2012

Oι προτάσεις του BeBETo (Τετάρτη 11 Απρ)

132 Μαρσέιγ – Μονπελιέ 
Οι φανατικοί οπαδοί της Μαρσέιγ απευθύνουν έκκληση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους να χάσουν από τη Μονπελιέ, στον  εξ αναβολής αγώνα του γαλλικού πρωταθλήματος, προκειμένου να εμποδίσουν τη μισητή Παρί Σεν Ζερμέν να κατακτήσει τον τίτλο!
Πρόταση: Under


145 Βάαλβικ – Αϊντχόφεν 
Με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του κυπέλλου, η Αϊντχόφεν αναμένεται να περάσει τρένο από την Βάαλβικ, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι δείχνουν αξιόμαχοι τουλάχιστον στα εντός έδρας ματς. Όμως η ομάδα του Κοκού, μετά το θριαμβευτικό 3-0 επί της Χέρακλες και σηκώνοντας την κούπα, θέλουν να εκμεταλλευτούν το ντέρμπι της Άλκμααρ με την Τβέντε και το δύσκολο ματς του Άγιαξ μέσα στην έδρα της Χέρανφεν.  
Πρόταση: 2

151 Γουλβς – Άρσεναλ 
Οι «κανονιέρηδες» προέρχονται από σπουδαία νίκη απέναντι στην Μ.Σίτι (1-0) που τους έφερε στην 3η θέση ενώ οι «Λύκοι» με έξι σερί ήττες είναι ουραγοί και ήδη σκέφτονται την επόμενη σαιζόν στην Τσάμπιονσιπ.
Πρόταση: 2

150  Γουίγκαν- Μάντσεστερ Γ. 
Η Μάντσεστερ.Γ έστω και με την βοήθεια της διαιτησίας έφτασε στο 2-0 επί της ΚΠΡ και σε συνδυασμό με την ήττα της Μ.Σίτι στο Λονδίνο από την Άρσεναλ αποσπάστηκε στο +8 από τους «πολίτες» στην κορυφή και κάνει πρόβα για το 20ο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Η Γουίγκαν προέρχεται από καλό ματς στο Στάμφορντ Μπριτζ άλλα έμεινε στο φινάλε μόνο  με τις εντυπώσεις αφού  παρά την παλληκαρήσια εμφάνιση τους έχασαν με 1-2 χάρη σε γκολ του Μάτα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.
Πρόταση: 2


164 Χέρενφεν – Άγιαξ 
Δύο από τις πιο επιθετικές ομάδες της κατηγορίας, συγκρούονται απόψε με την Χέρενφεν να απειλεί να ρίξει από την κορυφή τον Άγιαξ. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ισχυρό κίνητρο και μένει να δούμε αν θα μπορέσει ο Αίαντας να περάσει από μια έδρα, που τα τελευταία 2 χρόνια έχει πετύχει ισάριθμες νίκες.
Πρόταση: Over

147  Ρόντα – Φέγενορντ 
 Ο Στόχος της 8ης θέσης παραμένει ανοικτός για την Ρόντα, η οποία έχει απόσταση 3 βαθμών από την συγκεκριμένη θέση, από την στιγμή που η Ναϊμέγκεν κέρδισε την Εξέλσιορ με 0-2, την Τρίτη. 
Οι γηπεδούχοι που ποντάρουν πολλά στον παράγοντα έδρα, αντιμετωπίζει μια ακόμα καλή ομάδα της κατηγορίας, που βρίσκεται στην 5η θέση, εντούτοις με την διαφορά να είναι μικρή, μπορεί να ελπίζει ακόμα και σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Πρόταση: Over
Καλά Κέρδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου