12 Απρ 2012

Oι προτάσεις του BeBETo (Πέμπτη 12Απρ)

172 Σούντσβαλ - Σιριάνσκα 
Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να πετύχει η νεοφώτιστη Σούντσβαλ, κόντρα σε έναν αντίπαλο που, θεωρητικά, είναι στα μέτρα της, την Σιριάνσκα, μετά τις δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές που την καθήλωσαν με το καλημέρα στον βυθό της βαθμολογίας.  
Πρόταση 1


176 Βιγιαρεάλ – Μάλαγα 
Η Βιγιαρεάλ δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας στο Βιγιαμαρίν χάνοντας στην Σεβίλλη από την Μπέτις με 3-1 . Βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας μόλις 4 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη η Μάλαγα εντυπωσιάζει και η νίκη που σημείωσε την Δευτέρα,  με 3-0 επί της Σανταντέρ την έχει φέρει στην 3η θέση της Βαθμολογία με 50 βαθμούς. 
Πρόταση: Over

177  Φένλο - Φίτεσε 
Στην Ολλανδία η Φένλο υποδέχεται την Φίτεσε, σε ένα ματς στο οποίο οι δύο ομάδες παραμένουν εντός των στόχων που είχαν θέσει από την αρχή της σεζόν. Η μεν Φένλο έχει διαφορά από τον υποβιβασμό 7 βαθμούς και η δε Φίτεσε  βρίσκεται εκτός πρώτης 8άδας.  
Πρόταση: 2

179  Μπολόνια – Κάλιαρι 
Χωρίς τον Μάρκο Ντι Βάιο, η Μπολόνια υποδέψεται την Κάλιατι σε ένα ματς που αναμένεται αμφίρροπο. Τον τελευταίο λόγο όμως τον έχουν οι "ροσομπλού" λόγω έδρας .
Πρόταση: 2 - 3 γκολ


174 ΑΪΚ Στοκχόλμης - Γκέτεμποργκ 
Το μεγάλο ντέρμπι στο «Ρασούντα» ανάμεσα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης και την Γκέτεμποργκ είναι αυτό που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Σουηδίας που συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις.  
Πρόταση: Over

Καλά Κέρδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου