10 Απρ 2012

Oι προτάσεις του BeBETo (Δευτέρα 10 Απρ)

123 Μπλάκμπερν- Λίβερπουλ 
Στο Ίγουντ Παρκ η Μπλάκμπερν υποδέχεται την Λίβερπουλ σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να σκαρφαλώσουν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ενώ οι «ρεντς» για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να πάνε με καλή ψυχολογία στον ημιτελικό του Κυπέλλου το Μεγάλου Σαββάτου κόντρα στην Εβερτον.  
ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

124  Μπαρτσελόνα – Χετάφε 
Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να νικήσει με 4-1 την Μαγιόρκα και έχει καταφέρει έτσι να μειώσει την διαφορά της από την Ρεάλ στους 4 βαθμούς και πλέον περιμένει το δώρο από την Ατλέτικο κόντρα στην Ρεάλ στο Καλντερόν για να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ντέρμπι με την Ρεάλ το δίνει στο Καμπ Νου .  
Πρόταση: γκολ – γκολ

112 Σοσιεδάδ – Μπέτις 
Σοδιεδάδ και Μπέτις έχουν απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και έτσι στο μεταξύ τους ματς μπορούμε να δούμε γκολ και ανοιχτό ποδόσφαιρο. Στο Ανοέτα η Σοσιεδάδ έχει τον πρώτο λόγο όμως η Μπέτις έχει δείξει ότι με ομάδες που την πιέζουν μπορεί να κάνει την ζημιά.  
Πρόταση: Over

113 Εξέλσιορ – Ναϊμέγκεν 
Άκρως αντίθετες πορείες πραγματοποιούν οι δύο ομάδες με την Εξέλσιορ να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του πίνακα και την Ναϊμέγκεν να μετρά συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα.
Πρόταση: Over


104 Βαλερένγκα-Βίκινγκ 
Από το 2009 σε έξι ματς ανεξαρτήτου έδρας η Βαλερένγκα μετρά έξι διαδοχικές νίκες. Πρόβλημα στην άμυνα δείχνει να αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής η “Ένγκα” που θα παραταχθεί δίχως τους Τόμασεν, Γκούναρσον, Κονέ και Σόλι.
Πρόταση: γκολ – γκολ

Καλά Κέρδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου