26 Μαρ 2012

Το goalgr κοντά και στην διαιτησία

Στο γήπεδο της Αρναίας Χαλκιδικής βρέθηκε αυτή τη φορά το goalgr και παρακολούθησε ένα τοπικό ντέρμπι μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ Αρναίας και Θύελλας Στανού.

Tο παιχνίδι είχε ιδιαίτερη σημασία και για τις δυό ομάδες καθώς η πρώτη βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και η δεύτερη αγωνίζεται για την άνοδο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το goalgr βρίσκεται σε αγώνα ερασιτεχνικής κατηγορίας στη Χαλκιδική,καθώς πρίν λίγες μέρες είχαμε αναφερθεί στον Ηρακλή Νέας Φωκαίας ενώ κατά καιρούς έχουμε βρεθεί και σε άλλα τέτοια ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Ερασιτεχνικής κατηγορίας.



Το θέαμα ήταν πλούσιο καθώς είδαμε ζωντανά έξι γκόλ τα πέντε απο αυτά στο Β' ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ Αρναίας να ανατρέπει το εις βάρος του 0-1 και να παίρνει την σπουδαία νίκη με σκόρ 4-2.


Ωστόσο δεν θα θέλαμε αυτή τη φορά να σταθούμε στους κύριους πρωταγωνιστές που είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές όσο στην άριστη διαιτησία της οποίας γίναμε αυτόπτες μάρτυρες.


Το διαιτητικό τρίο αποτελούμενο απο τον Δημήτρη Γουρλομάτη και τους βοηθούς του Γιώργο Κελάζογλου και Νίκο Χατζηδημητρίου έκανε τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες και των δύο ομάδων να τους δώσουν συγχαρητήρια στο τέλος του αγώνα αλλά και αργότερα στα αποδυτήρια μέσα στα οποία βρεθήκαμε και εμείς. Μάλιστα κάποιος παραγοντας της τοπικής ομάδας εκθείασε την απόδοση του διατητή και των βοηθών του σε γνωστό αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Σε έναν πολύ ευαίσθητο τομέα του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως είναι η διαιτησία που κατά καιρούς βάλλεται απο παντού για το κύρος και την αξιοπιστία της και όχι άδικα κατά την γνώμη μας,απο τις μεγάλες κατηγορίες μέχρι και τις πιο μικρές,έρχονται αυτά τα παραδείγματα να μας δείξουν οτι κάτι μπορεί να αλλάξει,σκεπτόμενοι οτι κάποιοι απο αυτούς τους κυρίους θα πατήσουν αργότερα σε γήπεδα της Super League.


Το ευχόμαστε...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου