26 Μαρ 2012

Οι προτάσεις του BeBeto (Δευτέρα 26 Μαρ)

462 Γρανάδα – Σεβίλλη
Η Γρανάδα ηττήθηκε από την Μπάρτσα στο Καμπ Νου με 5-3 και έγινε η μόνη ομάδα που εκτέλεσε φέτος δύο πέναλτι μέσα στην Βαρκελώνη. Βέβαια κατάφερε από 2-0 να ισοφαρίσει σε 2-2 αλλά ήταν άτυχη αφού έπεσε πάνω σε έναν αφηνιασμένο Μέσι. 
Πρόταση:  γκολ –γκολ


455 Μαρίτιμο – Ζιλ Βισέντε
Το κίνητρο της Μαρίτιμο δίνει τον τίτλο του αδιαφιλονίκητου φαβορί στους νησιώτες κόντρα σε μια Ζιλ Βισέντε που έχει το μυαλό της σε άλλη διοργάνωση.  Η Μαρίτιμο την περασμένη αγωνιστική του πρωταθληματος πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Βιτόρια Σετούμπαλ την περασμένη αγωνιστική όταν προηγήθηκε στο σκορ με το γκολ του Ελτον στο 24ο λεπτό αλλα στο δεύτερο μέρος δέχτηκε την ισοφάριση. 
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1


463 Μπράγκα – Ακαδέμικα
Ο αποκλεισμός από το λιγκ καπ δεν στεναχώρησε και πολλούς στην Μπράγκα η οποία διεκδικεί το πρωτάθλημα και αν προσέξει δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στην μετριότατη και φέτος  Ακαδέμικα Κοϊμπρα.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1/over


459 Λανς – Ναντ 
Η μια, παλεύει για να σώσει την κατηγορία. Η άλλη μήπως προλάβει την πρώτη τριάδα. Αμφότερες έχουν στόχους που βρίσκονται προς υλοποίηση, έτσι καμία δεν θέλει να χάσει. Πολλές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις, το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι η ισοπαλία, αλλά σε άλλες κρίνεται στην λεπτομέρεια, στο γκολ.
Πρόταση:  γκολ – γκολ

Καλά Κέρδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου