27 Μαρ 2012

Οι προτάσεις του BeBeto (Tρίτη 27 Μαρ)

102 ΑΠΟΕΛ – Ρεάλ 
Η αναμέτρηση που δείχνει καθαρά πως στο ποδόσφαιρο έχουν δικαίωμα και οι αδύναμοι για το όνειρο. Το ΑΠΟΕΛ έχει δικαίωμα να ονειρεύεται απέναντι στην Ρεάλ, που θα παίξει με όλα της τα αστέρια στο ΓΣΠ. Δεν υπολογίζει στον Μαντούκα ο Γιοβάνοβιτς.
Πρόταση: γκολ –γκολ

103  Στο Ντα Λουζ η Μπενφίκα φιλοξενεί την Τσέλσι στο πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι καλούνται να προασπίσουν το αήττητο των 10 αγωνιστικών, από τον Δεκέμβριο του 2010,  που τρέχουν εντός έδρας στην Ευρώπη για να βάλουν τις βάσεις για την πολυπόθητη πρόκριση στα ημιτελικά. Σκοράρουν και οι δυο στην Λισαβόνα
Πρόταση: γκολ –γκολ

106  Πιτερμπόρο- Γουέστ Χαμ 
Η Πίτερμπορο δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο 3-1 επί της Ρέντινγκ την περασμένη αγωνιστική και έχασε στο Oakwell από την Μπάρνσλεϊ με 0-1 ένα αποτέλεσμα που δικαίως θεωρείται αποτυχία.
Μην ξεχνάμε πως οι Tykes πριν από εκείνο το ματς μετρούσαν  6 ήττες στα 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ενώ δεν είχαν καν βρει δίχτυα στα τέσσερα από αυτά. Η Γουέστ Χαμ απέσπασε 2-2 στο Τερφ Μουρ από την Μπέρνλι και έφτασε αισίως τις πέντε σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα.

Φαβορί τα «σφυριά» 
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2/ Over 

101 Τότεναμ- Μπόλτον 
Πρόκειται για τον προημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Αγγλίας ο οποίος είχε διακοπεί στο 42ο λεπτό εξαιτίας της ανακοπής που υπέστη ο Μουάμπα της Μπόλτον ο οποίος πλέον έχει ξεπεράσει το κίνδυνο και αναρρώνει με την οικογένεια του.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το κλίμα θα είναι έντονα συγκινησιακό αλλά η Τότεναμ και η Μπόλτον θα διεκδικήσουν μέχρι το φινάλε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση. 
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

Καλά Κέρδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου