28 Μαρ 2012

Οι προτάσεις του BeBeto (Τετάρτη 28 Μαρ)

130 Μαρσεϊγ- Μπάγερν Μονάχου 
Στο Βελοντρόμ η Μαρσεϊγ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στον άλλο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τους Γάλλους να θέλουν να προσθέσουν το σκαλπ της Μπάγερν σε αυτό της Ιντερ αφού η διάκριση στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και κατάκτηση του Λιγκ Καπ κόντρα στην Λυών στις 14 Απριλίου είναι οι μοναδικοί στόχοι που τους έχουν απομείνει για την τρέχουσα σαιζόν. 
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

131 Μίλαν- Μπαρτσελόνα 
Στο Σαν Σίρο η Μίλαν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο πιο μεγάλο ζευγάρι των προημιτελικών όπου έρχονται αντιμέτωπες η εφτά φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Μίλαν με την Μπαρτσελόνα που το έχει κατακτήσει τέσσερις φορές . εκ των οποίων οι τρεις την τελευταία 6αετία, και θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα.  
ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ-Γκολ

132  Σέφιλντ Γιουνάιντεντ-Τσέστερφιλντ 
Παιχνίδι το οποίο έχει φαβορί και δεν  είναι άλλο από την γηπεδούχο που καίγεται για το τρίποντο που θα τη φέρει στη δεύτερη θέση ,ενώ η Τσέστερφιλντ, μετά την κατάκτηση του Λιγκ Τρόφι ,θέλει να κερδίσει για να βρεθεί  σε πλεονεκτική θέση για την παραμονή.
ΠΡΟΤΑΣΗ:1

133 Ινβερνές-Σεντ Τζόνστον 
Αναμέτρηση στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής. Χωρίς τον βασικό γκολκίπερ Έσον η Ινβερνές, σε εξαιρετική κατάσταση η Σεντ Τζόνστον που βρίσκει δίχτυα εσχάτως.  
ΠΡΟΤΑΣΗ:2Χ

Καλά Κέρδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου