25 Μαρ 2012

Οι προτάσεις του BeBeto (Kυριακή 25 Μαρ)

419 Γουέστ Μπρόμ-Νιούκαστλ 
Στο Χόθορνς η Γουέστ Μπρόμιτς αντιμετωπίζει την Νιουκάστλ σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να σκαρφαλώσουν πιο ψηλά στην βαθμολογία από την 14η θέση στην οποία βρίσκονται τώρα και να αυξήσουν την διαφορά τους από την επικίνδυνη ζώνη ενώ οι φιλοξενούμενοι για να εκμεταλλευτούν την χθεσινή νέα γκέλα της Λίβερπουλ αλλά και το 0-0 της Τοτεναμ με την Τσέλσι και να εδραιωθεί στην 6η θέση μένοντας σταθερά στην πρώτη 6άδα ψάχνοντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την νέα σαιζόν.  
Πρόταση Over


418 Άγιαξ – Αϊντχόφεν 
Έξι συνεχόμενες νίκες έχει σημειώσει ο Άγιαξ  και οδεύει ολοταχώς για τον τίτλο, άσχετα αν βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας παράλληλα πετύχει και 19 γκολ. Στο ντέρμπι με την Αϊντχόφεν  η προιστορία είναι μοιρασμένη, με τις δύο ομάδες να μετρούν από 2 νίκες.  Πάντως ο Αίαντας είναι τρία χρόνια αήττητος, έχοντας 2 νίκες, ενώ πέρυσι το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο 0-0. 
Πρόταση γκολ/γκολ

405 Τζένοα – Φιορεντίνα 
Μονόδρομος είναι η νίκη για την Τζένοα, που συμπλήρωσε 7 ματς χωρίς νίκη. Με Γιόβετιτς και Αμάουρι κατεβαίνουν οι φιλοξενούμενοι, που προέρχονται απο βαριά ήττα με 5-0 από την Γιουβέντους.
Πρόταση 1


391  Δοξα – Λεβαδειακος 

Η Δόξα Δράμας του Μάκη Κατσαβάκη είναι ουραγός και καταδικασμένη καθώς υπολείπεται έντεκα βαθμούς από την γραμμή της σωτηρίας καθώς με τέσσερις σερί ήττες και μάλιστα χωρίς να σκοράρει, έχασε μάλλον οριστικά τις ελπίδες της. Θα προσπαθήσει από εδώ και πέρα πάντως να το παλέψει όσο μπορεί με αξιοπρέπεια.
Πρόταση 2


Καλά Κέρδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου