14 Μαρ 2012

Οι προτάσεις του BeBeto (Tετάρτη 14 Μαρ)

135 Ρεάλ Μαδρίτης- ΤΣΣΚΑ Μόσχας 
Στο Μπερναμπέου η Ρεάλ φιλοξενεί τους Ρώσους της ΤΣΣΚΑ στην ρεβάνς του 1-1 από το πρώτο παιχνίδι στην Μόσχα σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο και έτσι έχουν δώσει ενδιαφέρον στην αποψινή επαναληπτική αναμέτρηση.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 και 4-6 ΓΚΟΛ

136 Τσέλσι- Νάπολι 
Στο Στάμφορντ Μπριτζ η Τσέλσι υποδέχεται την Νάπολι στην ρεβάνς του 1-3 από το πρώτο παιχνίδι στο Σαν Πάολο με τους Ναπολιτάνους να έχουν κορυφαίο τον Καβάνι και σκόρερ τον Λαβέτσι και να κάνουν ότι θέλουν την άμυνα των Λονδρέζων. Η Τσέλσι με τον Ντι Ματέο πλέον στον πάγκο θα έχουν ως «οδηγό» την Άρσεναλ που λίγο έλειψε την περασμένη εβδομάδα να πετύχει την μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Μίλαν. Αν η Τσέλσι αποκλειστεί από την Νάπολι απόψε τότε το Αγγλικό ποδόσφαιρο θα μείνει δίχως εκπρόσωπο στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 16 ολόκληρα χρόνια.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1


131 Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιαννενα 
Στο γήπεδο της Λιβαδειάς οι δύο αντίπαλοι που παλεύουν για την παραμονή θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη καθώς σε τέτοια ματς η χαλάρωση δεν επιτρέπεται και πάνω από όλα δεν συγχωρείται.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

132 Δόξα – Ατρόμητος 
Στο Καυτατζόγλειο  οι φιλοξενούμενοι Περιστεριώτες έχουν μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους φέρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας με τους Δραμινούς πάντως να είναι σκληρό καρύδι έστω κι αν ουσιαστικά έχουν πολύ λίγες πλέον ελπίδες παραμονής.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

Καλά Κέρδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου