15 Μαρ 2012

Oι προτάσεις του BeBeto (Πέμπτη 15 Μαρ)

141 Μπιλμπάο- Μάντσεστερ Γ. 
Στο Σαν Μαμές η Μπιλμπάο αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Αγγλίας στην ρεβάνς του σπουδαίου 2ιπλού που πέτυχε πριν από μια εβδομάδα στο Θέατρο των Ονείρων και θέλει απόψε απλά να ολοκληρώσει το ποδοσφαιρικό θαύμα. Έχουν να βρεθούν σε προημιτελικά ευρωπαϊκού Κυπέλλου από την σαιζόν 1976/77 όταν και έχασαν στον τελικό από την Γιουβέντους.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

142 Αϊντχόβεν – Βαλένθια 
Βίοι παράλληλοι για δύο ομάδες που πριν λίγο καιρό εντυπωσίαζαν.  Οι Ολλανδοί κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ στα 7 τελευταία λεπτά μέσα στο Μεστάγια και να αποκτήσουν ξαφνικά ελπίδες κόντρα στην Βαλένθια .
Πρόταση: γκολ –γκολ

145 Ουντινέζε – Αλκμααρ 
Δύσκολη αποστολή και για τους δύο με την Ουντινέζε να έχει μία πραγματική ….ανηφόρα ώστε να ανατρέψει το 2-0 της ήττας στην Ολλανδία και την Αλκμααρ να θέλει να μείνει όρθια στο «Φρίουλι» και να συνεχίσει σε όλους τους στόχους που διεκδικεί φέτος.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 γκολ



144 Αννόβερο –Σταντάρ Λιέγης 
Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα(2-2) και την έδρα του θα προσπαθήσει να  εκμεταλλευτεί το Ανόβερο, το οποίο ετοιμάζεται να αποκλείσει και δεύτερη ομάδα από το Βέλγιο μετά την Κλαμπ Μπριζ. Από την πλευρά της, η Σταντάρ Λιέγης πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες του Τσιτέ και αν αποκλειστεί θα γίνει για δεύτερη φορά από γερμανική ομάδα μετά το Αμβούργο το 2010.
Πρόταση: γκολ –γκολ

147  Oλυμπιακός-Μέταλιστ
Στο Καραϊσκάκη , ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το δεύτερο ημίχρονο με την Μέταλιστ. Στο πρώτο, που έλαβε χώρα στην Ουκρανία και στους -8 , ο Φουστέρ είχε γράψει με το δικό του γκολ την ιστορία στην  εν λόγω αναμέτρηση και πλέον μέσα στο Καραισκάκη,η ομάδα του Βαλβέρδε καλείται να διαφυλάξει αυτό το διπλό και να πάρει την πρόκριση στους «8». 
Πρόταση: under

Καλά Κέρδη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου