13 Μαρ 2012

Οι προτάσεις του BeBeto (Tρίτη 13 Μαρ)

125 Λίβερπουλ- Εβερτον 
Στο Άνφιλντ διεξάγεται το εξ αναβολής ντέρμπι του Λίβερπουλ ανάμεσα στους «ρεντς» και τα «ζαχαρωτά» αφού αρχικά το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 26 του προηγούμενου μήνα όπου η Λίβερπουλ κατέκτησε το Λιγκ Καπ στα πέναλτι απέναντι στην Κάρντιφ. Μόλις 4 νίκες έχει πετύχει μέσα στην έδρα της σε 13 παιχνίδια από την εκκίνηση του πρωταθλήματος η Λίβερπουλ ενώ η Έβερτον τρέχει ένα αήττητο εδώ και εννέα αγωνιστικές.  
ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 

104 Ιντερ- Μαρσέιγ
Στο Σαν Σίρο οι «νερατζούρι» υποδέχονται την Μαρσέϊγ και θέλουν να ανατρέψουν το 1-0 από το πρώτο παιχνίδι το οποίο είχαν χάσει χάρη σε ένα τέρμα του Αγιού στις καθυστερήσεις. Με καλή ψυχολογία μετά το 0-2 επί της Κιέβο στο Καμπιονάτο αλλά χωρίς τον τιμωρημένο Ρουμάνο αμυντικό Κίβου οι γηπεδούχοι θα αντιμετωπίσουν μια Μαρσέϊγ που τελευταία απλά δεν… βλέπεται. Εμπιστοσύνη στους Ιταλούς
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1


105 Μπάγερν Μονάχου- Βασιλεία 
Στο Μόναχο η Μπάγερν περιμένει με άγριες διαθέσεις την Βασιλεία έχοντας κάνει «ζέσταμα» απέναντι στην Χοφενχάιμ το Σάββατο το βράδυ στο Αλιάντζ Αρίνα με το εντυπωσιακό 7-1. Σε εκείνο το ματς ο Μάριο Γκόμεζ πέτυχε ένα εύκολο χατ τρικ , μετά από τέσσερις αγωνιστικής άπνοιας, ενώ για πρώτη φορά μετά από καιρό είχαν κέφια στο ίδιο 90λεπτο – και ήταν απολαυστικοί- οι: Ρόμπεν-Ριμπερί με τον Τόμας Μίλερ να συμπληρώνει το καρέ.
Νίκη από το ημίχρονο για τους Βαυαρούς 
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1/ Over

102 Ρεμς – Λαβάλ 
Κοντεύει να χύσει την καρδάρα με το γάλα, η Ρεμς που παραπαίει αγωνιστικά και μετράει 4 ματς χωρίς νίκη, με τελευταίο αυτό της προηγούμενης Παρασκευής απέναντι στην Τουρ, όπου ηττήθηκε με 2-3. Πλέον τα περιθώρια στενεύουν για τους γηπεδούχους, που θέλουν πάση θυσία την νίκη, απέναντι στην Λαβάλ, για να παραμείνει στην 3η προνομιούχο θέση, που οδηγεί στα μεγάλα σαλόνια.  
Πρόταση: 1

Καλά Κέρδη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου