5 Μαρ 2012

Οι προτάσεις του BeBeto (Δευτέρα 5 Μαρ)

338 Οντένσε-Σιλκεμποργκ 
Πρόκειται για ένα ματς στο οποίο τα πάντα είναι ανοικτά. Αλλωστε είδαμε πολλά παράξενα στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος της εν λόγω χώρας. 
ΠΡΟΤΑΣΗ : 2-3 γκολ
352 Γκούμπιο - Μπρέσια
Μάχεται η Γκούμπιο να μείνει στην κατηγορία και ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς, την ώρα που η Μπρέσια έχει να χάσει από τις αρχές Δεκέμβρη.
ΠΡΟΤΑΣΗ : Χ
350  Ναντ - Χάβρη 
Στην Β ‘ Γαλλίας, η Ναντ υποδέχεται την Χάβρη, με την πρώτη να είναι θεωρητικά σε καλύτερη μοίρα, όσον αφορά την προσπάθεια που κάνει για να μπει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου. Απόψε με μια νίκη πλησιάζει στους 3 βαθμούς από την 3η θέση και μπορεί να ελπίζει ότι μέχρι το τέλος θα καταφέρει να μπει στην πρώτη τριάδα και να πάρει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.  
Πρόταση: 1
354 Λεβάντε – Μπέτις   
Η Λεβάντε μετά το 2-1 με την Εσπανιόλ κατάφερε να κάνει την πρώτη της νίκη μετά από 10 αγωνιστικές και επέστρεψε στην 4η θέση με 35 βαθμούς . Ασφαλώς και έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση η Λεβάντε μπορεί να κάνει την υπέρβαση αρκεί όμως να συνέλθει . Εντός έδρας φέτος μετρά 6 νίκες , 3 ισοπαλίες και 3 ήττες και όσο και αν φαίνεται παράξενο είναι σε θέση για Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας αρνητικό συντελεστή τερμάτων . 
ΠΡΟΤΑΣΗ : γκολ/γκολ

Καλά Κέρδη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου