5 Μαρ 2012

«Στο τέλος ο απολογισμός»

Στο τέλος του Πρωταθλήματος θα γίνει ο απολογισμός στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο Έλληνας επιθετικός του «δικεφάλου του Βορρά» μιλώντας μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, δήλωσε: «Kερδίσαμε και δείξαμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Πάντως στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

Φυσιολογική χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά» μιλώντας στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε:

«Αν ήθελα να μπω στην ανάλυση του παιχνιδιού θα έλεγα ότι στο πρώτο μέρος και από τις δυο πλευρές υπήρχαν λάθη στο κομμάτι της τακτικής. Δεν υπήρχε καλό επίπεδο έντασης. Οι θέσεις μας μέσα στο γήπεδο ήταν σωστές και η πρώτη ομάδα που θα έκανε το λάθος ή η ομάδα που θα έκανε κάτι για να πετύχει ένα γκολ θα κέρδιζε τον αγώνα.

Σίγουρα είμαι χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο λάθος και μετά νομίζω ότι σε επίπεδο τακτικής και δυνάμεων ήμασταν αυτοί που μπορούσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Η νίκη μας ήρθε φυσιολογικά. Ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ καλός στην Τούμπα σήμερα δεν επανέλαβαν την ίδια εμφάνιση και ήμασταν έτοιμοι να αποκομίσουμε ότι πιο θετικό.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη τους. Δεν συνηθίζω να μιλάω για τους ποδοσφαιριστές μου αλλά πρέπει να πω ότι ο Χαλκιάς έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην επιστροφή του. Επίσης οι εξετάσεις που έδωσε ο Αποστολόπουλος δεν ήταν εύκολες καθώς είχε να αντιμετωπίσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος.

Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος και για αυτόν. Επίσης πρέπει να πω ότι - αν και στη διάρκεια του αγώνα δεν δίναμε σημασία σε αυτό - πριν αλλά και μετά το ματς ήταν φανερή η απουσία του κόσμου και σίγουρα δεν μπορούν να γίνονται ντέρμπι χωρίς κόσμο. Καταλαβαίνω ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι στεναχωρημένοι αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι θα παλέψουν μέχρι τέλος με τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

«Έχουμε επτά παιχνίδια ακόμα και 21 πόντους να διεκδικήσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και δεν έχει τελειώσει τίποτα. Η νίκη μας ήταν πολύ σημαντική γιατί το Σάββατο ο Ατρόμητος κέρδισε και θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα. Δεν μπορώ να μην παραδεχθώ ότι οι σημερινοί τρεις βαθμοί ήταν σημαντικοί αλλά όχι αποφασιστικοί για την τελική μας κατάταξη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου