6 Μαρ 2012

Οι προτάσεις του BeBeto (Τρίτη 6 Μαρ)

100 Εβιάν - Μαρσέιγ 
το Γαλλικό πρωτάθλημα, έχουμε την αμφίρροπη αναμέτρηση της Εβιάν με την Μαρσέιγ, που είχε αναβληθεί πριν λίγες ημέρες. Αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν στόχο την νίκη, αφού μόνο με τους τρεις βαθμούς θα διατηρηθούν μέσα στους στόχους τους..
Πρόταση: 2-3 γκολ

111 Μπενφίκα- Ζενίτ 
Οι «Αετοί της Λισαβόνας» προέρχονται από εντός έδρας ήττα με «θύτη» την Πόρτο ( 2-3) που τους έριξε από την κορυφή και έχουν δικαιολογημένα και πολλά παράπονα από την διαιτησία αφού το 3ο τέρμα των «Δράκων» ήταν οφσάιντ. Σε κλίμα απογοήτευσης και γκρίνιας καλούνται να ανατρέψουν την ήττα τους – και πάλι με 2-3- απέναντι στην Ζενίτ για να πάρουν το εισιτήριο για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ρώσοι έχουν ένα επίσημο ματς στα πόδια τους , το 2-2 στο ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, και τον Μαλαφέεβ κάτω από τα δοκάρια.  
ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

112  Μπέρμιγχαμ -Τσέλσι 
Στο κύπελλο Αγγλίας, έχουμε απόψε το παιχνίδι της Μπέρμιγχαμ με την Τσέλσι στην ρεβάνς του 1-1 του Στάμφορντ Μπριτζ. Πάντως σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι, δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της Τσέλσι, ο Βίλας Μπόας, ο οποίος απολύθηκε μετά την ήττα από την Γουέστ Μπρομ με 1-0, την προηγούμενη αγωνιστική. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι, για τον Αμπράμοβιτς, που έδωσε το χρίσμα, στον βοηθό του, Ρομπέρτο Ντι Ματέο.  
Πρόταση: 2

110 Αρσεναλ- Μίλαν 
Η ομάδα του Βενγκέρ με ψυχολογία στα ύψη μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες στα ντέρμπι απέναντι σε Τότεναμ και Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο στο Καμπιονάτο Μίλαν στην ρεβάνς του 0-4 που καθιστά τους «ροσονέρι» ως το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

Kαλά Κέρδη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου