20 Μαρ 2012

Οι προτάσεις του BeBeto (Τρίτη 20 Μαρ)


113 Πίτερμπορο- Ρέντινγκ 
Στο London Road οι Posh περιμένουν την Ρέντινγκ σε ένα ματς στο οποίοι οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να διατηρηθούν σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη , στην παρούσα φάση είναι στο + 10, ενώ οι «βασιλικοί» για να διευρύνουν το εκπληκτικό σερί τους στα 11 ματς αήττητου εκ των οποίων οι 9 στα 10 είναι νίκες.  
ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

149 Μπλάκμπερν –Σάντερλαντ 
Στο Ίγουντ Παρκ η Μπλάκμπερν υποδέχεται την Σάντερλαντ σε ένα παιχνίδι που το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο αφού τα «ρόδα» είναι αυτά που «καίγονται» για την νίκη που δίνουν μάχη για την σωτηρία τους απέναντι στις «Μαύρες Γάτες» που απλά ενδιαφέρονται για ένα καλό πλασάρισμα στην πρώτη 10άδα της βαθμολογίας.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ-Γκολ

151 Μπαρτσελόνα - Γρανάδα 
Η Μπάρτσα πλέον είναι καταδικασμένη να νικήσει όλα τα ματς που βρίσκονται μπροστά της και να παρακαλά να χάσει 5 βαθμούς η Ρεάλ από τις υπόλοιπες ομάδες για να πάρει το πρωτάθλημα . Φυσικά δεν αποτελεί εξέλιξη η Γρανάδα..
Οι Καταλανοί προέρχονται από το 2-0 στο Πιθχουάν επί της Σεβίλλης και φαίνεται ότι και με τον Αφελάι να επανέρχεται να « αδειάζει» τα κρεβάτια με τους «Κλινήρεις» πέραν του Αμπιντάλ και του Βίγια .Βέβαια ο Γκουαρντιόλα έχει να σκέφτεται και την διαχείριση της ομάδας ενόψει των ματς με την Μίλαν
Πρόταση: 4-6 ή γκολ – γκολ

105 Κεβιλί – Μαρσέιγ 
Εδώ που έφτασαν τα πράγματα θα είναι τεράστια απώλεια για την Μαρσέιγ να μην προχωρήσει στο κύπελλο Γαλλίας. Η ομάδα του Ντεσάμπ, είχε την ευκολότερη κλήρωση και αντιμετωπίζει μια ερασιτεχνική ομάδα, η οποία πάντως έχει πετύχει μεγάλες προκρίσεις στους προηγούμενους γύρους.
Πρόταση: 2

Καλά Κέρδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου