19 Μαρ 2012

Οι προτάσεις του BeBeto (Δευτέρα 19 Μαρ)

448 Εσπανιόλ – Σανταντέρ 
Μετά από 5 ματς χωρίς νίκη η Εσπανιόλ κατάφερε να νικήσει με 5-1 την Βαγιεκάνο και να βρεθεί στην 8η θέση με 36 βαθμούς 2 λιγότερους από την ευρωπαϊκή θέση και 4 από την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. H Σανταντέρ παραμένει 8 ματς χωρίς νίκη και θα προσπαθήσει να φέρει σε δύσκολη θέση τους γηπεδούχους.
Πρόταση over


445 Λε Μαν - Ρεμς 
Στην Β’ Γαλλίας έχουμε ένα άκρως σημαντικό ματς ,με την Λε Μαν να υποδέχεται την Ρεμς. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους, με την έννοια, ότι οι γηπεδούχοι παλεύουν για να σώσουν την κατηγορία, ενώ από την άλλη η Ρεμς προσπαθεί να εξασφαλίσει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του Γαλλικού ποδοσφαίρου.
Πρόταση  Χ


449 Ζιλ Βισέντε - Σπόρτινγκ 
Καμία σχέση δεν έχει η Ζιλ Βισέντε του τελευταίου μήνα με την ομάδα που είχε κάνει την μία έκπληξη μετά την άλλη πιο πριν, ενώ η Σπόρτινγκ είναι στα ουράνια μετά την πρόκριση επί της Μάντσεστερ Σίτυ και θα πρέπει να επανέλθει στην πραγματικότητα.  
Πρόταση 2


443 Ος - Τσβόλε 
Στην Β’ Ολλανδίας έχουμε απόψε το ζευγάρι της Ος με την Τσβόλε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την νίκη. Ουσιαστικά η Τσβόλε είναι ομάδα πρώτης εθνικής και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα που έχει φέρει, ενώ και το ρόστερ είναι υψηλού επιπέδου. 
Πρόταση 2

Καλά Κέρδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου