21 Μαρ 2012

Οι προτάσεις του BeBeto (Τετάρτη 21 Μαρ)

159 Ολυμπιακός – ΟΦΗ 
Να συνεχίσει την φετινή πορεία προς το νταμπλ θέλει ο Ολυμπιακός που με τον τίτλο του πρωταθλητή πλέον στο τσεπάκι, υποδέχεται με νέα πρόσωπα στην αποστολή τον πάντα επικίνδυνο ΟΦΗ  του Νίκου Αναστόπουλου που έφυγε με βαθμό από τον Καραϊσκάκη στο πρωτάθλημα.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 γκολ

155 Ατρόμητος – Αστ.Τρίπολης 
Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος του Γιώργου Δώνη θέλει να βάλει τις βάσεις για να περάσει στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά απέναντι στον τρομερό στον δεύτερο γύρου του πρωταθληματος Αστέρα Τρίπολης του Σακη Τσιώλη.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

162 Βασιλεία - Λωζάννη 
Η Λουκέρνη είναι η πρώτη ομάδα που πέρασε στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελβετίας μετά την χθεσινή της εύκολη εντός έδρας νίκη με την Γκρασχόπερς (3-0). Κάτι ανάλογο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να κάνει σήμερα και η Βασιλεία, η οποία φιλοξενεί την μετριότατη εκτός έδρας, Λωζάννη. 
Στοιχηματικά, δεν είναι απίθανο να περιμένουμε ένα ξέσπασμα της Βασιλείας και αξίζει το ρίσκο η τιμή που συνοδεύει το ειδικό στοίχημα των  4-6 τερμάτων.

193  Βιγιαρεάλ – Ρεάλ 
Η Ρεάλ μετά το σοκ που προκάλεσε ο Καθόρλα και το 1-1 με την Μάλαγα στο Μπερναμπέου είναι 8 βαθμούς πάνω από την Μπάρτσα ενώ η Βιγιαρεάλ μετά την ήττα στο μικρό ντέρμπι του Λεβάντε με 1-0 είναι και πάλι μέσα στις γνωστές για φέτος περιπέτειες της.  
Πρόταση: Γκολ – γκολ

Καλά Κέρδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου