13 Φεβ 2012

Οι προτάσεις του BeBeto (Δευτέρα 13 Φεβ)

Καλησπέρα φίλοι μου το μνημόνιο είναι πια γεγονός και εμείς πρέπει να βρούμε τη δύναμη να βρούμε λύσεις για την ζωή μας,το στοίχημα βεβαίως δεν είναι μία απο αυτές αλλά το κάνουμε γιατι μας διασκεδάζει.


417 Φορτούνα - Άιντραχτ 
Με ντέρμπι κορυφής θα κλείσει η 21 αγωνιστική της Β Γερμανίας με την Φορτουνα που στην έδρα της έχει 8 νίκες και μόλις μια ήττα να υποδέχεται την Αιντραχτ που και  είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για  την άμεση  επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία .
ΠΡΟΤΑΣΗ    Over



418 Μονακό - Μπαστιά 
Στην Β’ κατηγορία της Γαλλίας έχουμε το παιχνίδι της Μονακό με την Μπαστιά. Αντίθετες πορείες  πραγματοποιούν οι δύο ομάδες , με την Μονακό να παλεύει για την σωτηρία της και τους Κορσικανούς να θέλουν την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.  
Πρόταση:Γκολ/Γκολ

422 Σοσιεδάδ – Σεβίλλη 
Η Σοσιεδάδ έδωσε μάχη στο Καμπ Νου και τελικά έπεσε με το τελικό 2-1 από την Μπάρτσα . Πλέον είναι στην 15η θέση με 24 βαθμούς μόλις 2 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Μετρά μόλις 2 νίκες στα 8 τελευταία ματς που έχει δώσει εντός έδρας και σίγουρα αν δεν βελτιωθεί στο Ανοέτα θα έχει μεγάλα προβλήματα.
Πρόταση:Γκολ/Γκολ

Και μη ξεχνάτε οτι αν δεν σας καλύπτουν οι αποδόσεις του ΟΠΑΠ μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δοκιμάσετε την τύχη σας στο PKR betting οπού εκεί οι αγώνες είναι περισσότεροι και οι αποδόσεις υψηλότερες.
 
Καλά Κέρδη !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου