14 Φεβ 2012

Oι προτάσεις του BeBeto (Τρίτη 14 Φεβ)

Καλημέρα,σήμερα πολλά παιχνίδια κυρίως απο την Αγγλία αλλά και αυτά απο τα Ευρωπαικά κύπελλα.


107 Κάρντιφ - Πίτερμπρο 
Σε κανονικούς ρυθμούς συνεχίζεται και η Τσάμπιονσιπ με την εμβόλιμη 30η αγωνιστική στην σέντρα απόψε όπου βέβαια το επιτρέψει ο καιρός. Στο Cardiff City οι «κύκνοι» αντιμετωπίζουν την πάντα επικίνδυνη Πίτερμπρο και δεν μπορούν να έχουν στο μυαλό τους άλλο αποτέλεσμα εκτός από το «τρίποντο» εάν θέλουν να δούνε τις δυο ομάδες κορυφής ( Γουέστ Χαμ και Σαουθάμπτον) να απομακρύνονται αισθητά στην βαθμολογία.  

Πρόταση: 1
104  Λυών – ΑΠΟΕΛ 
Ή ώρα της αλήθειας έφτασε για Λυών και ΑΠΟΕΛ , με την Κυπριακή ομάδα να έχει στόχο να συνεχίσει την εντυπωσιακή της πορείας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λυών θέλει να εξιλεωθεί από την κακή πορεία της στο πρωτάθλημα.  
Πρόταση: Under
103 Λεβερκούζεν – Μπαρτσελόνα 
Στο Μπάι Αρίνα η Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα με τους «μπλαουγκράνα» να ψάχνουν εξιλέωση στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά την διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος στην Ισπανία.  
Πρόταση: γκολ – γκολ
101 Μπράγκα - Μπεσίκτας 
Οι δύο σημερινές αναμετρήσεις του Γιουρόπα Λιγκ ανοίγουν χρονικά το πρόγραμμα αυτού του τριημέρου για τα δύο ευρωπαϊκά κύπελλα. Στην μία εξ αυτών, η φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, Μπράγκα, φιλοξενεί την Μπεσίκτας του πρώην παίκτη και προπονητή της, Κάρλος Καρβαλιάλ.  
Πρόταση: 1
Καλά Κέρδη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου