12 Φεβ 2012

Οι προτάσεις του BeBeto (Κυριακή 12 Φεβ)

394 Αστον Βίλα- Μ.Σίτι 
Στο Βίλα Παρκ οι «Χωριάτες» αντιμετωπίζουν τους «πολίτες» σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι θέλουν την νίκη για να διατηρηθούν στην κορυφή ή ακόμη και να αποσπαστούν με διαφορά εκεί  σε περίπτωση που η συμπολίτισσα της Μάντσεστερ.Γ έχει σκοντάψει μια ημέρα νωρίτερα στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 / Over 

395  Νις – Παρί Σ.Ζ 
Με όλα της όπλα θα αγωνιστεί η Παρί Σ.Ζ στην κυανή ακτή απέναντι στην Νις, ωστόσο ο Κάρλος Αντσελότι για ακόμα μια φορά δεν θα έχει στην διάθεση του τον Παστόρε, ο οποίος όμως λείπει εδώ και αρκετό καιρό. Οι Παριζιάνοι  μπορεί να κέρδισαν πέρυσι με 0-3, ωστόσο μετρούσε 4 σερί ήττες χωρίς μάλιστα να σκοράρει.
Τα άσχημα αυτά αποτελέσματα αποτελούν παρελθόν, ενώ πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει με τους Παριζιάνους να είναι το μεγάλο αφεντικό του αγώνα.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 / Over


399 Γάνδη – Μπριζ 
Ένα ακόμα σημαντικό ματς, αυτή την φορά ανάμεσα σε δύο ομάδες που στοχεύουν να φτάσουν στην κορυφή.  Πρόκειται για ντέρμπι κορυφής μεταξύ της 2ης Γάνδης και της 3ης Μπριζ, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στους  46 βαθμούς.

Πρόταση: Over


405 Βιγιαρεάλ- Γρανάδα 
Για πρώτη φορά πάνω απο την ζώνη του υποβιβασμού, η Βιγιαρεάλ, υποδέχεται την Γρανάδα, που έχει ουσιαστικά τους ίδιους στόχους.  Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση φαίνονται οι γηπεδούχοι, που αντιμετωπίζουν μια ομάδα με την 3η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. 

Πρόταση: 1

Καλά Κέρδη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου