4 Μαΐ 2012

Oι προτάσεις του beBETo (Παρασκευή 4 Μαίου)

262 Τρουά – Λανς 
Στην  Β’ Γαλλίας έχουμε μεταξύ άλλων το Τρουά – Λανς, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα. Η Τρουά βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 55 βαθμούς, την ώρα που η Κλερμόν έχει 54,  ενώ η Λανς απέχει από την επικίνδυνη ζώνη 6 πόντους.  
Πρόταση: 1

269  Αλκογιάνο – Κόρδοβα 
Δύο ομάδες με δύο διαφορετικούς στόχους στην κατηγορία με την Αλκογιάνο να είναι στην επικίνδυνη ζώνη και την Κόρδοβα να είναι οριακά στην 7η θέση και εκτός μπαράζ.
Πρόταση: Over

251 Κάλμαρ - Γκάις 
Η Έλφσμποργκ ήταν η μεγάλη κερδισμένη της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σουηδίας καθώς εκμεταλλεύτηκε τα στραβοπατήματα των υπολοίπων και αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από τις ΑΪΚ Στοκχόλμης και Χάκεν. Η συγκεκριμένη αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Κάλμαρ και την Γκάις.  
Πρόταση: γκόλ/γκόλ

259 Χάβρη - Αμιάν 
Ένα ακόμα παιχνίδι στο οποίο η μπάλα αναμένεται να «καίει» είναι το Χάβρη – Αμιάν. Το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, αφού μόνο η Χάβρη το θέλει το ματς, ωστόσο παραμένει ερωτηματικό αν οι γηπεδούχοι έχουν την ψυχολογία να φτάσουν σε μια νίκη, που θα τους δώσει βαθιά ανάσα για την παραμονή στην κατηγορία.  
Πρόταση: 1

Καλά Κέρδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου