3 Μαΐ 2012

Οι προτάσεις του beBETo (Πέμπτη 3 Μαίου)

202 Μιάλμπι - Μάλμε 
Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση για την Μάλμε, η οποία θα προσπαθήσει να επανέρθει στις νίκες κόντρα στην σκληροτράχηλη, Μιάλμπι και ταυτόχρονα να κρατήσει την επαφή της με τις ομάδες που προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα.
Πρόταση: 2

203  Τζουργκάρντεν - Έρεμπρο
Η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει γευθεί ακόμα την χαρά της νίκης είναι η Έρεμπρο, η οποία δοκιμάζεται σήμερα στην Στοκχόλμη με την  Τζουργκάρντεν, σε μία αναμέτρηση, που αν και πολύ νωρίς, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ντέρμπι της ουράς.  
Πρόταση: Over


149 Ντιζόν – Οσέρ 
Το παιχνίδια αναβλήθηκε την Τετάρτη, λόγω κακοκαιρίας και διεξάγεται απόψε, με τις δύο ομάδες να γνωρίζουν τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων. Το αν αυτό είναι  καλό ή κακό θα φανεί μετά το τέλος του αγώνα.
Πλέον μετά την νίκη της Αζαξιό, η Ντιζόν βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης και η ανάγκη για νίκη είναι μεγάλη. Συν τις άλλοις πρέπει να σημειώσουμε ότι την ερχόμενη αγωνιστική παίζει μέσα στην έδρα της Λοριάν.
Πρόταση: Under
205 Λαντσκρόνα - Ασιρίσκα 
Με ντέρμπι ανοίγει η πέμπτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, με την Λαντσκρόνα του Χένρικ Λάρσον να φιλοξενεί την Ασιρίσκα, με τις δύο ομάδες να έχουν την προηγούμενη αγωνιστική απώλεια βαθμών.  
Πρόταση: Over
Kαλά Κέρδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου