1 Μαΐ 2012

Οι προτάσεις του BeBETo (Tρίτη 1 Μαίου)

127 Λίβερπουλ- Φούλαμ
Στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Φούλαμ σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς αφού οι «ρεντς» έχουν μπροστά τους τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας έχοντας ήδη εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο από την κατάκτηση του Λιγκ ΚΑΠ ενώ οι Cottagers δεν έχουν ιδιαίτερες βλέψεις πλην του να τερματίσουν ίσως στην πρώτη 8άδα της βαθμολογίας.  
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

123 Χιχόν – Βιγιαρεάλ
Δύο ομάδες που τελικά από ότι όλα δείχνουν θα παλέψουν για να μείνουν στην κατηγορία όμως η χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί αναμενόμενη μόνο για τους γηπεδούχους αφού η Βιγιαρεάλ που φέτος ξεκίνησε με το Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε στο τέλος της σεζόν να παλεύει για την παραμονή της .
Πρόταση: γκολ –γκολ

129 Νάπολι – Παλέρμο
Πάλεψε για το διπλό στο Ολύμπικο, έφτασε κοντά, αλλά δεν τα κατάφερε. Η Νάοολι έμεινε πίσω στο σκορ, κατάφερε με τους Καβάνι και Σουνίγκα να κάνει το 1-0... 1-2, αλλά στο 88’ δέχτηκε την ισοφάριση από τον Σιμπλίτσιο. Με την ισοπαλία αυτή, οι «παρτενοπέι» έφτασαν τους 55 βαθμούς, όσους έχει η Λάτσιο και η Ίντερ και η Ουντινέζε.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

102 Μπριζ – Σταντάρ Λιέγης
Η Άντερλεχτ της έδωσε την ευκαιρία να πιστέψει ότι μπορεί να φτάσει στον τίτλο, αλλά αυτή την έχασε. Ο λόγος γίνεται για την Μπριζ, η οποία έχει μείνει 7 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και μόνο με ένα θαύμα θα μπορέσει να πλησιάσει σε αυτήν. Πλέον η ομάδα του Ντάουμ, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες που υπέστη από Άντερλεχτ και  Γάνδη, θα προσπαθήσει να διαφυλάξει την 2η θέση, την οποία κινδυνεύει να χάσει, αν δεν κερδίσει την Σταντάρ Λιέγης.  
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

Καλά Κέρδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου