2 Μαΐ 2012

Οι προτάσεις του beBETo (Τετάρτη 2 Μαίου)

138 Γιάρο - Ίντερ Τούρκου 
Η Ίντερ Τούρκου έχει μπει σε θέση οδηγού από τις πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας, ξεκινώντας με το απόλυτο των νικών στις τρεις πρώτες της αναμετρήσεις και ψάχνοντας σήμερα την τέταρτη, στην εκτός έδρας δοκιμασία με την Γιάρο.  
Πρόταση 2


136 Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 
Αυλαία στα πλει-οφ του πρωταθληματος της σουπερ λιγκα με τον πρωτοπόρο της ειδικής βαθμολογίας Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον φρέσκο φιναλίστ του κυπέλλου Ατρόμητο που θα εμφανιστεί κουρασμένος και "λαβωμένος"
Πρόταση Under

190  Μπιλμπάο – Ρεάλ 
Το μόνο που μπορεί να καταφέρει η Μπιλμπάο είναι να καθυστερήσει την στέψη του πρωταθλήματος για την Ρεάλ αν και εφόσον την νικήσει στο Σαν Μαμές .
Πρόταση: Over

158 Άντερλεχτ – Γάνδη 
Από την στιγμή που η Μπριζ κατάφερε να κερδίσει την Σταντάρ Λιέγης, μείωσε την διαφορά στους 4 βαθμούς και έτσι δεν χρειάζεται να πούμε πόσο κρίσιμο είναι το αποψινό ματς για τους «Μωβ». Η Αλήθεια είναι ότι μέσα στην έδρα τους δεν έχουν πείσει με την απόδοση τους, ωστόσο  αν πάρουν και αυτό το ματς, τότε με διαφορά 7 βαθμούς, θα χρειάζονται μόλις μια νίκη ακόμα στα τελευταία 3 ματς για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τον τίτλο.  
Πρόταση: 1

150  ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 
Ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφς με τον ΠΑΟΚ να μοιάζει επικρατέστερος όχι μόνο λόγω έδρας αλλά και γιατί φέτος μετράει τρία στα τρία σε νίκες  και χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ απέναντι στην Ένωση.
Πρόταση: 1  

175  Τσέλσι- Νιουκάστλ 
Στο Στάμφορντ Μπριτζ η Τσέλσι υποδέχεται την Νιουκάστλ σε ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δυο ομάδες θέλουν την νίκη για να μην χάσουν την επαφή τους με τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.  
Πρόταση: Over 2,5

Καλά Κέρδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου