17 Μαρ 2012

H παρέα μας στο PKR μεγαλώνει

Καλησπέρα φίλοι του goalgr και του PKR,με χαρά βλέπουμε οτι η παρέα μας μεγαλώνει και καθώς παίζουμε πόκερ με φίλους το απολαμβάνουμε περισσότερο είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε.

Είναι γνωστό οτι κανείς δεν γίνεται εύκολα πλούσιος μέσα απο το ηλεκτρονικό πόκερ και σίγουρα δεν είναι αυτό ο σκοπός για όλους εμάς που το αγαπούμε,πρώτος σκοπός μας είναι η διασκέδαση και αυτό σίγουρα το κατεφέρνει το τρισδιαστατο περιβάλλον του PKR που πρίν λίγες μέρες αναβάθμισε το λογισμικό του και μας προσφέρει νέες αίθουσες και νέα πλεονεκτήματα που δεν θα βρόυμε σε άλλο παιχνίδι πόκερ στο διαδίκτυο.

Λαμβάνουμε e-mails απο φίλους που μελέτησαν τα μαθήματα του πόκερ που προσφέρει το goalgr και κέρδισαν σε διάφορα τουρνουά που διοργανώνει καθημερινά.

Σας συνιστούμε να πάρετε μέρος σε ένα απο αυτά με ένα μικρό ποσό η και σε ένα ελεύθερο τραπέζι χωρίς buy in όπου και εκεί μπορείτε να κερδίσετε ένα μικρό χρηματικό έπαθλο,σε κάθε επιτυχία σας θα σας ακολουθεί η εφημερίδα του PKR που θα σας κάνει γνωστούς στην online κοινότητα του.

Καλώς Ήρθατε και Καλή Τύχη 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου