18 Μαρ 2012

Οι προτάσεις του BeBeto (Κυριακή 18 Μαρ)

400 Λέτσε – Παλέρμο 
Έχασε με 2-0 στο Σαν Σίρο από τη Μίλαν με συνοπτικές διαδικασίες, δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Πάντως, πριν απ’ αυτό η Λέτσε ειχε χτίσει ένα αήττητο πέντε αγωνιστικών, δείχνοντας πως έχει δυνατότητες να προλάβει την Κάλιαρι και να σώσει την κατηγορία. Για να το κάνει αυτό θα πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε το Παλέρμο.  
Πρόταση 1


409 Σερβέτ - Ζυρίχη 
Τα χθεσινά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Ελβετίας δεν άλλαξαν κάτι στην κορυφή, με την Βασιλεία να αγκαλιάζει ακόμα περισσότερο τον τίτλο, έχοντας, πλέον, έντεκα βαθμούς διαφορά από την Λουκέρνη αλλά και δύο ματς λιγότερα. Σήμερα, μάλιστα, έχει, ρεπό μετά την αποβολή της Ξαμάξ από το πρωτάθλημα.
Πρόταση γκολ/γκολ

382 Λεβαδειακός - Ατρόμητος 
Ο Λεβαδειακός έρχεται από την άτυχη εντός έδρας ισοπαλία την περασμενη Τετάρυη απέναντι στον ΠΑΣ Γιαννενα.  Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιδού και υπερτερούσε σαφώς και σε ευκαιρίες και τελικές προσπάθειες. Για πρώτη φορά φέτος ο Ατρόμητος έχει βρεθεί στην 3η θέση του πίνακα.
Πρόταση over

386 Γουλβς- Μάντσεστερ Γ.  
Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας μετά τον αποκλεισμό τους από τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λίγκ θα ρίξουν το βάρος τους στο πρωτάθλημα και ένα 2ιπλό στο Μολινό απέναντι στην απογοητευτική Γουλβς θα διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις αλλά και θα τους κρατήσει στην κορυφή. 
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2/ Over

Καλά Κέρδη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου