7 Μαρ 2012

«Δικά μας τα λεφτά και μπήκαν»

 Άραβας με τεράστια δύναμη κρύβεται πίσω από το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ που εμφανίστηκαν σε λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην τράπεζα Πειραιώς. Όπως τόνισε ο Βλάσης Τσάκας δεν θα αποκαλυφτεί το όνομα μέχρι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Σαουδάραβα επιχειρηματία.
 
Μια ανάσα από την αλλαγή σελίδας στην ιστορία του βρίσκεται ο Παναθηναϊκός καθώς οι Σαουδάραβες υποψήφιοι επενδυτές τοποθέτησαν τα 15 εκατ. ευρώ που ζητούσε η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, όπως επιβεβαίωσε ο Βλάσης Τσάκας. Ο εκπρόσωπος της πλευράς των Σαουδαράβων υποψήφιων επενδυτών επιβεβαίωσε την είδηση και ξεκαθάρισε πως εφόσον στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής εγκριθεί η μεταβίβαση των μετοχών τότε αυτόματα οι Σαουδάραβες θα γίνουν αφεντικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η τράπεζα το αξιολογούν και πιστεύω ότι εντός της ημέρας θα έχουμε τις τελικές εκτιμήσεις. Τα λεφτά θα μπουν στην ΠΑΕ κάτω από τους όρους του commitment. Θα γίνει ότι αποφασίσουν στις 9 του μήνα. Διαθέτουμε τα 15 εκ. για την αύξηση.»

"Επιθυμούμε οι πιο παλαιοί μέτοχοι να κάνουν την αύξηση τους και να μείνουν στην ομάδα, για να είμαστε ισχυροί. Αν εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους τα υπόλοιπα χρήματα θα μπουν στην ομάδα μέσω χορηγιών".

"Χρησιμοποιήσαμε κυπριακή εταιρεία για να μην διαρρεύσει το όνομα του επενδυτή. Δεν θέλουμε να διαφημιστούμε. Πρόκειται για Άραβα. Επειδή πρόκειται για μεγάλο όνομα θέλαμε να κρατήσουμε την ανωνυμία. Σε αυτή τη φάση απευθυνθήκαμε επισήμως και τραπεζικώς στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όταν αυτά γίνουν acceptable, τότε θα μιλήσουμε και με τον κ. Βαρδινογιάννη, να δώσουν τα χέρια και να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα".

"Η διαδικασία είναι η πλέον ενδεδειγμένη. Υπάρχει μία ανοιχτή πόρτα και οποιαδήποτε λεπτομέρεια προκύψει μπορεί να συζητηθεί".

"Θα πω εγώ το σύστημα επικοινωνίας των δύο πλευρών; Είναι τυπικό το θέμα. Εμένα με ενδιέφερε να μου πει η Πειραιώς ότι έφτασε ένα χαρτί όπως το είχαμε παραγγείλει από την τράπεζα μας".
"Διαβάζω ότι προετοιμάζονται και ειλικρινά χαίρομαι. Από την Παρασκευή και μετά να δείξουμε όλοι το ενδιαφέρον μας και να πάμε όλοι μαζί για έναν Παναθηναϊκό μεγάλο. Μακάρι να είναι στο σχήμα και ο κ. Αλαφούζος. Και ο κ. Βγενόπουλος, που είναι μεγαλομέτοχος. Προ Θεού βεβαίως και θέλουμε".

"Μιλάμε για ένα deal εν εξελίξει. Αυτό έχουμε κάνει. Όταν λέω σε εσένα ότι εδώ είναι τα 15 για να τα πάρεις. Αναφέρομαι στην μεταβίβαση των μετοχών και τη συμμετοχή μας στο ποσοστό που θα πάρουμε στην ΑΜΚ. Είναι τόσο απλό".

"Πώς να δώσω «παρών»; Δεν είμαι ακόμα μεγαλομέτοχος (σ.σ εννοεί την πλευρά που εκπροσωπεί). Δεν προλαβαίνουμε. Δεν θα είμαστε εμείς σαν μεγαλομέτοχοι, αλλά πιστεύω ότι η πλευρά Βαρδινογιάννη θα εκπροσωπηθεί".

Παρά την ατυχία που του «χτύπησε» την πόρτα ο Σεμπάστιαν Λέτο δεν χάνει την αισιοδοξία του και τονίζει πως θα γυρίσει πιο δυνατός από ποτέ. Ο άτυχος επιθετικός του Παναθηναϊκού μέσω της ιστοσελίδας του στο «Twitter» έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους θαυμαστές του.

«Γειά σας φίλοι. Είναι δύσκολο για εμένα να πω πως νοιώθω αλλά υπόσχομαι να γυρίσω πιο δυνατός από ποτέ! Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας», ανέφερε το status του Αργεντινού άσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου