7 Μαρ 2012

Οι προτάσεις του BeBeto (Τετάρτη 7 Μαρ)

169 ΑΠΟΕΛ - Λυών 
Στην Κύπρο, άπαντες ποδοσφαιρόφιλοι αναμένεται να καθηλωθούν στην τηλεόραση, προκειμένου να δουν μέχρι που φτάνουν οι αντοχές του ΑΠΟΕΛ. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, έχει τις δικές της ελπίδες για πρόκριση, παρά την ήττα με 1-0 στο Ζερλάν.  
Πρόταση: 2-3 Γκολ

170 Μπαρτσελόνα – Λεβερκούζεν 
Οι Καταλανοί είναι το μεγάλο φαβορί αλλά η Λεβερκούζεν μετά την νίκη επί της Μπάγερν μπορεί να παίξει χωρίς άγχος στο Καμπ Νου και να σκοράρει
Πρόταση: γκολ – γκολ και 1

164 Μπολόνια – Γιουβεντους 
Στο Ρενάτο Νταλ' Άρα, η Μπολόνια υποδέχεται τη Γιουβέντους σε ένα κρίσιμο ματς κυρίως για τη φιλοξενούμενη που δεν έχει περιθώρια για απώλειες.
Πρόταση: 2


167 Τότεναμ – Στιβενέιτζ 
Στο White Hart Lane  του Λονδίνου η Τότεναμ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην «μικρούλα» Στιβενέιτζ και να διασκεδάσει τις άσχημες εντυπώσεις, από τις δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα από Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γ.  
Πρόταση: 1 

166  Τσεζένα – Κατάνια 
Υπέστη την 4η σερί της ήττα, αυτή τη φορά στο Φράνκι από τη Φιορεντίνα με 2-0. Είχε προηγηθεί το 3-2 από τη Λάτσιο, το 1-3 από τη Μίλαν και το 1-0 από την Κιέβο, αποτελέσματα που έφεραν το συγκρότημα του Μπερέτα στην τελεταία θέση της κατηγορίας με 16 βαθμούς.  
Πρόταση: 1 


Καλά Κέρδη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου