1 Φεβ 2012

Oι προτάσεις του BeBeto (Τετάρτη 1 Φεβ)

Καλό μήνα σε όλους με την ελπίδα αυτός ο μήνας να είναι πιο δυνατός απο τον προηγούμενο στις προβλέψεις μας και στις επιτυχίες.

Ας δούμε αναλυτικά τι θα παίξουμε σήμερα:


139 Γκεντσλερμπιρλιγκί - Γκαζιάντεπσπορ 
Χάνει έδαφος μακριά από το «Καμίλ Οτσάκ» η Γκαζιάντεπσπορ αν και θα παραταχθεί έχοντας σημαντικές επιστροφές. Σε καλή κατάσταση η Γκεντσλέρ.
Πρόταση:1

160 Μπόλτον – Άρσεναλ 

Η Μπόλτον υποδέχεται την Άρσεναλ σε ένα ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να διατηρηθούν έστω και οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ενώ οι φιλοξενούμενοι για να μην χάσουν την επαφή τους με την 4η θέση και την Τσέλσι που είναι και ο πρωταρχικός τους στόχος για φέτος. 
Πρόταση: Over


143 Γκάνα - Γουϊνέα 
Οι δύο αναμετρήσεις του τέταρτου ομίλου ολοκληρώνουν την πρώτη φάση του Κόπα Άφρικα, με πιο σημαντική των δύο, αυτή ανάμεσα στην Γκάνα και την Γουϊνέα, με την ομάδα του Ασαμόα Γκίαν  έχοντας ξεκινήσει με δύο νίκες, ουσιαστικά, να κρατά την τύχη και των δύο αυτών αγώνων στα χέρια της.  
Πρόταση: Over

163 Βαλένθια – Μπαρτσελόνα 
Είναι το απόλυτο ντέρμπι του κυπέλλου και σίγουρα έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση η νικήτρια του ζευγαριού Βαλένθια – Μπαρτσελόνα θα είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου.
Πρόταση: γκολ –γκολ 


Καλά Κέρδη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου