1 Φεβ 2012

Καρέ της Λέισι Τζόουνς

Η Λέισι Τζόουνς ξεκίνησε να παίζει πόκερ όταν ήταν ακόμα παιδί και πήγαινε διακοπές με την οικογένειά της, όπου παίζανε για ολόκληρες νύχτες στο εξοχικό τους στην Νότια Καρολίνα.

Γεννημένη στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, η Τζόουνς έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και γαλλική φιλολοφία στο πανεπιστήμιο της Αριζόνα, ενώ δηλώνει ότι θέλει να σπουδάσει και νομική! Τελειοποίησε τα γαλλικά της όταν έμεινε για λίγο καιρό στο Παρίσι και ονειρεύεται να γίνει πρέσβυς των Η.Π.Α. σε κάποια γαλλόφωνη χώρα.

Στον κόσμο του πόκερ έγινε γνωστή όταν έπαιξε σε ένα τηλεοπτικό τουρνουά για το κανάλι ESPN. Αρχικά είχε προσληφθεί σαν μοντέλο για να πλαισιώσει τη συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά αποδείχθηκε δεινή παίκτρια πόκερ και η καριέρα της πήρε ξαφνικά άλλη τροπή. Μεγάλες online αίθουσες την πλησίασαν για να γίνει εκπρόσωπός τους σε πολλά τουρνουά και την έφεραν σε επαφή με επαγγελματίες παίκτες για να βελτιώσει το παιχνίδι της.

 Το βασικό της επάγγελμα συνεχίζει να είναι αυτό του μοντέλου, έχοντας συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρείες από τον χώρο της μόδας και όχι μόνο. Παράλληλα έχει κάνει και δύο εμφανίσεις σε κινηματογραφικές ταινίες με μικρούς ρόλους.

Κατά τη διάρκεια του World Series of Poker 2009 εργάστηκε ως παρουσιάστρια των ειδήσεων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα πόκερ. Αυτό δεν την εμπόδισε να συμμετάσχει και σε κάποια τουρνουά της σειράς του πρωταθλήματος, χωρίς όμως να καταφέρει τελικά κάποια διάκριση.

Υποστηρίζει ότι είναι λίγο «σπασικλάκι» αφού όπως λέει, της αρέσει να διαβάζει πολλά βιβλία, μεταξύ των οποίων και επιστημονικά, όπως βιβλία κβαντοφυσικής.

Όταν κάθεται στο τραπέζι του πόκερ, έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των αρσενικών αντιπαλων της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου