9 Φεβ 2012

Δωδεκάχρονη «ξυπνά» από κώμα χάρη στον Ντελ Πιέρο

Μία απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα στην Καλαβρία στη Νότια Ιταλία κάνοντας πολλούς να μιλούν για θαύμα.

Η Τζάντα, ένα δωδεκάχρονο κορίτσι, «ξύπνησε» από το κώμα στο οποίο βρισκόταν, χάρη και σε ηχογραφημένο και βιντεοσκοπημένο μήνυμα που απέστειλε ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.


Την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου, η Τζάντα είχε αισθανθεί άσχημα και περιήλθε σε κωματώδη κατάσταση, ενώ έβλεπε, με τον πατέρα της, τις κύριες φάσεις της τελευταίας αγωνιστικής της Α' εθνικής κατηγορίας.


Οι γονείς της την μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Κρότωνα και ζήτησαν αμέσως τη βοήθεια και του ποδοσφαιριστή- σύμβολο της Γιουβέντους, τον οποίο η δωδεκάχρονη από την Καλαβρία θαυμάζει και αγαπά.


Ο «'Αλεξ», όπως τον αποκαλούν οι φίλαθλοι, έστειλε πρόθυμα ένα βιντεοσκοπημένο και ένα ηχογραφημένο μήνυμα, στο οποίο, μεταξύ άλλων, της έλεγε: «Γεια σου Τζάντα, είμαι ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Εύχομαι να ξυπνήσεις το γρηγορότερο δυνατόν, ώστε να μπορέσεις να δεις τόσα δικά μου, δικά μας, ματς. Να έλθεις να μας δεις από κοντά και να έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε».


Μετά τις πρώτες, κιόλας, φορές που η μικρή ασθενής άκουσε το μήνυμα, η σοβαρότατη κατάστασή της άρχισε να βελτιώνεται.


«Η Τζάντα, πρώτα κούνησε ελαφρά το αριστερό της χέρι και ύστερα από λίγες ώρες φώναξε την μητέρα της. Εικοσιτέσσερις ώρες αργότερα ξανάρχισε να μιλά κανονικά και ζήτησε να της φέρουν παγωτό», αφηγήθηκε ο πατέρας της στον ιταλικό Τύπο.


Οι γονείς της μικρής δεν σταμάτησαν στιγμή να ευχαριστούν τον ποδοσφαιριστή για το δώρο που τους έκανε. 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου