10 Φεβ 2012

Οι προτάσεις του BeBeto (Παρασκεύη 10 Φεβ)

Καλησπέρα φίλοι μου δεν ξέρω πόσοι απο εμάς έχουμε διαθεση να στοιχηματίσουμε σήμερα με τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας.


Έχω κάποιες προτάσεις για σήμερα και χτές όπως είδατε τα πήγαμε καλά και πήγαμε στο ταμείο αλλά τα νέα μέτρα δεν μας άφησαν να χαρούμε την επιτυχία αυτη.


202 Τραμπζονσπόρ-Γκαζιάντεπσπορ 
Επιτακτική ανάγκη η νίκη για την Τραμπζονσπόρ απέναντι στην αλλοπρόσαλλη Γκαζιάντεπσπορ. Ασύμφορες οι τιμές ωστόσο στον άσο με το ματς να γέρνει οριακά στο Over.
Πρόταση: 2-3 γκολ

207 Σαουθεντ-Ροδεραμ  
Πρόκειται για ένα ματς εξαιρετικά σημαντικό και για τις δύο ομάδες . Η Σάουθεντ κυνηγάει την απευθείας άνοδο και η Ρόδεραμ κάνει προσπάθεια να μπει στα πλει οφ. 
Πρόταση:1

206 Βολφσμπουργκ - Φράιμπουργκ 
Οι «Λύκοι» έχουν δυνατή έδρα και στηρίζουν πολλά σε αυτήν , μάλιστα ο άσος σε μονό αποδεκτό ευνοείτε και  από την παράδοση , και η τιμή του είναι σε καλά  επίπεδα . 
ΠΡΟΤΑΣΗ:1


208 Θέλτα - Ουέλβα 
Η ομάδα της Γαλικίας λογικά δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στην Ουέλβα μιας και η Θέλτα είναι σε τροχιά ανόδου και εξαιρετικά φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό.
Πρόταση:1

203 Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Tώρα για όσους θέλουν να δοκιμάσουν στο Ελληνικό ντέρμπι ο φορμαρισμένος και πάντα έτοιμος για το στραβοπάτημα Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ των αγωνιστικών,διοικητικών και οικονομικών προβληματων.
Πρόταση:1 Χ


Καλά Κέρδη 
Υγεία και Κουράγιο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου