8 Φεβ 2012

Οι προτάσεις του BeBeto (Τετάρτη 8 Φεβ)

Καλησπέρα μπορεί να μην εμπιστεύεστε τις προτάσεις μου όμως για σήμερα είμαι ο οδηγός σας για κέρδη,θα παίξουμε κάποιες ομάδες με ελκυστικές αποδόσεις.


127 Μίντλεσμπρο- Σάντερλαντ 
Στο Ρίβερσαϊντ η «Μπόρο» υποδέχεται την Σάντερλαντ στην ρεβάνς από το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Στάδιο του Φωτός πριν από λίγες ημέρες με έπαθλο στον αποψινό νικητή το εισιτήριο για τους «16» εκεί που περιμένει ήδη η Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ στις 18 του μήνα σε νοκ άουτ παιχνίδι.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

117 Αστ. Τρίπολης – Λεβαδειακός
Στην Τρίπολης ο Αστέρας του Σάκη Τσιώλη θα προσπαθήσει στην αποψινή εξ’ αναβολής αναμέτρηση της σουπερ λιγκα να βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα και να πάρει και την ουσία απέναντι στον Λεβαδειακό του Γιώργου Παράσχου που έρχεται από την μεγαλειώδη νίκη επί του Παναθηναϊκού.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

119 Παναιτωλικός – Δόξα
Στο Αγρίνιο γίνεται ακόμα ένα εξ΄ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της σουπερ λίγκα με τον Παναιτωλικό του Μπάμπη Τεννέ να έχει το πάνω χέρι και το προβάδισμα στα προγνωστικά κόντρα στο υπ’αριθμόν ένα φαβορί για υποβιβασμό στην φουτμπολ λιγκ που είναι η φιλότιμη κατά τα άλλα Δόξα Δράμας.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1


124 Μάλι - Ακτή Ελεφαντοστού 
H Ακτή Ελεφαντοστού άργησε αλλά τελικά απέδειξε πως δικαίως είναι το πολύ μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, κάνοντας επίδειξη δύναμης στον προημιτελικό με την διοργανώτρια, Ισημερινή Γουϊνέα.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

Καλά Κέρδη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου