20 Φεβ 2012

Οι προτάσεις του BeBeto (Δευτέρα 20 Φεβ)

Καλησπέρα,τι να πεί κανείς για την χθεσινή επιτυχία των Wizzy και AlphaBet επειδή όμως η πρώτη ομάδα σήμερα ξεκουράζεται εμείς οι παγκίτες θα πρέπει να αποδείξουμε οτι δίκαια βρισκόμαστε στην ομάδα του goalgr σε μια μέρα που έτσι και αλλιώς στοιχηματικά είναι για ξεκούραση.


420 Άουε - Μπράουνσβαϊχ 
Σε δύσκολη θέση η Αουε , τα περιθώρια έχουν στενέψει  σοβαρά και η υπομονή έχει εξαντληθεί στην ομάδα , στις πέντε ποιο πρόσφατες αναμετρήσεις που έδωσαν οι δυο  ομάδες , δεν έχασε ποτέ το σύνολο .
ΠΡΟΤΑΣΗ    2-3 γκολ


425 Γκιμαράες - Μπενφίκα 
Οι Αετοί της Λισσαβώνας δνε είναι διατεθειμένοι να αφήσουν το βαθμολογικό τους προβάδισμα να μειωθεί και πάνε στο "Αλφόνσο Ενρίκες" με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα ρτους διατηρήσει σε θέση ισχύος για το πρωτάθλημα.
ΠΡΟΤΑΣΗ γκολ/γκολ

421 Ναντ - Μετζ
Διαφορετικούς στόχους έχουν οι δύο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, με την Ναντ να ερίζει για την άνοδο, ούσα στην 5η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς. Μπορεί η 3η του πίνακα να έχει 40, αλλά η γηπεδούχοι φαίνονται ικανοί να το παλέψουν τουλάχιστον μέχρι το τέλος.
Πρόταση: 1

428 Έμμεν - Ντεν Μπος 
Στην Β’ Ολλανδίας η Έμμεν υποδέχεται την Ντεν Μπος, σε ένα ματς με μεγάλο φαβορί τους φιλοξενούμενους. Φαίνεται να υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων που έχουν διαφορετικούς στόχους. Η Έμμεν βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς και να παλέψει να μην τερματίσει στην τελευταία θέση.
Η Ντεν Μπος χτυπάει άνοδο, έχει εξαιρετική πορεία και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Πρόταση: 2
Καλά Κέρδη σε όλους


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου