20 Φεβ 2012

100% επιτυχία στις προβλέψεις της η ομάδα του goalgr

Σήμερα ήταν μία πολύ καλή στοιχηματική μέρα για όσους φίλους του goalgr ακολούθησαν τις προτάσεις του AlphaBet και του Wizard,καθώς και οι δύο επιθετικοί μας σκόραραν με τον δικό τους τρόπο και πήγαν στο ταμείο.

Σημασία πάντα έχει να αγωνίζεσαι αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι όπου το αποτέλεσμα είναι και οικονομικό τότε σκόπος μας είναι πάντα να κερδίζουμε.


Ο Wizzy απο την Αγγλία μελέτησε τα σημερινά παιχνίδια της χώρας του και προέτρεψε τους αναγνώστες μας να στοιχηματίσουν μικρά ποσά,οσοι το έκαναν κέρδισαν μία απόδοση της τάξης του 2.24.

Ας θυμηθούμε την πρόταση του Wizzy:
361 Crawley - Stoke 2
393 Liverpool - Brighton 1

Απο την άλλη ο ΑlphaBet μελέτησε και έδωσε δύο προτάσεις απο τις οποίες η μία είχε απόδοση της τάξης του 3.3 στην οποία και είχε επιτυχία 100% και μία δεύτερη για του παίχτες που δεν φοβούνται να ρισκάρουν.

Ας θημηθούμε μαζί την επιτυχημένη πρόταση του AlphaBet:
376 Τσεζένα - Μίλαν 2  
372 Κέρκυρα - Δόξα Δράμας 1  
400 ΠΑΟΚ - Άρης under

Το goalgr ευχαριστεί θερμά τους συνεργάτες του στοιχήματος,γιατί ακόμα και όταν η τύχη δεν είναι με το μέρος μας σε κάποια κουπόνια δεν σταματούν να μοιράζονται μαζί μας τις προβλέψεις τους.

Επίσης ευχαριστούμε και τους 198 μέχρι στιγμής followers στο twitter και τους φίλους μας στο facebook για την υποστήριξη τους.

Είναι ωραίο το συναίσθημα της νίκης...

Συγχαρητήρια στους νικητές !





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου