31 Ιαν 2012

Γνωριμία με το δίκτυο του PKR

Όπως προαναφέραμε ξεκίνησε σήμερα η συνεργασία μας με το μεγάλο διαδικτυακό καζίνο της PKR.

Το goalgr θα σας παρουσιάσει το PKR έτσι ωστέ να κάνετε μια γνωριμία με το περιβάλλον αλλά και κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά του.


Το PKR.com έχει κυκλοφορήσει την έκδοση V2.0, το μεγαλύτερο update από τότε που ξεκίνησε να λειτουργεί το site πριν από τέσσερα χρόνια. Αυτό η αναβάθμιση εστιάζει πολύ στο πόκερ και παρουσιάζει ένα καινούριο interface το οποίο είναι πιο γρήγορο, καθαρότερο και πιο εύκολο στην χρήση. Επίσης υπάρχει εργαλείο που σας επιτρέπει να βρείτε τα τραπέζια που θέλετε όσο πιο γρήγορα θέλετε καθώς και καινούρια επιλογή για παιχνίδι σε πολλά τραπέζια που σας επιτρέπει να παίζετε μέχρι 9 τραπέζια με την μία.


Τα τραπέζια με No Limit Texas Holdem αρχίζουν από τα $0.02/$0.04 και αυξάνονται σταδιακά μέχρι τα $5/$10. Το Pot Limit Texas Holdem αρχίζει από τα $0.05/$0.10 και φτάνει μέχρι τα $2/$4. Tα τραπέζια με Limit έχουν μέγιστο όριο τα $10/$20 και ξεκινάν από τα $0.05/$0.10. Τα τραπέζια με Omaha και Limit ξεκινάν από τα $0.05/$0.10 και αυξάνονται σταδιακά μέχρι τα $3/$6, ενώ τα τραπέζια με Pot Limit ξεκινούν από το πολύ χαμηλό $0.02/$0.04 με μέγιστο τα $2/$4. Με λίγα λόγια το PKR είναι ιδανικό για αρχάριους και για παίκτες που παίζουν στα χαμηλά επίπεδα.

Η γκανιότα του PKR είναι το 5% του pot με μέγιστη κράτιση τα $3. Σε πιο χαμηλά όρια το όριο μπορεί να είναι και $0.25. Η γκανιότα αυξάνεται σε σχέση με τον αριθμό των παικτών που συμμετέχουν στο pot και το επίπεδο των ορίων . Για περισσότερες πληροφορίες ελέξτε το σύνδεσμο του PokerNews


Το PKR χρησιμοποιεί αυτόνομο δίκτυο; Όμως καταφέρνει και μαζεύει όλο και περισσότερους χρήστες. Πρόσφατα το PKR σημείωσε ρεκόρ έχοντας 15000 παίκτες συνδεδεμένους ταυτόχρονα. Είναι ένα εντυπωσιακό νούμερο και να σκεφτείτε ότι η πελατειακή βάση του room ξεπερνάει τους 2 εκατομμύρια παίκτες. Με τόσους παίκτες είναι δύσκολο να μην βρείτε τραπέζι με τα όρια που ζητάτε. Τα γενναιόδωρα ημερησία, εβδομαδιαία και καθημερινά τουρνουά με εγγυημένα έπαθλα του PKR είναι σίγουρο ότι θα προσελκύσουν ακόμα περισσότερο κόσμο.


Το PKR ιδρύθηκε το 2006 και είναι πολύ δημοφιλές για τα τρισδιάστατα γραφικά που προσφέρει. Μια πολύ δυνατή εμπειρία, μοναδική στο χώρο του πόκερ. Το PKR παρέχει συγκινήσεις που μόνο σε ζωντανό παιχνίδι θα βρείτε. Κάθε παίκτης μπορεί να επεξεργαστεί εξ ολοκλήρου το άβαταρ του και να φανεί η πλήρης προσωπικότητα του μέσα από αυτό. Μέσα από τις εκφράσεις του προσώπου και τις χειρονομίες το PKR προσφέρει στιγμές που θα ζήσετε μόνο σε ζωντανά επίγεια τραπέζια πόκερ. Επίσης μην ξεχνάτε τη μεγάλη ποικιλία από εβδομαδιαία, μηνιαία και ημερησία τουρνουά με εγγυημένα έπαθλα κάνοντας τη συγκεκριμένη αίθουσα αρκετά προσοδοφόρα. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος παίχτης θα εντυπωσιαστείτε πολύ από αυτήν την εταιρεία

Το PKR είναι μια μεγάλη επιτυχία στο σχεδιασμό λογισμικού για πόκερ. Το PKR είναι ένα εξαιρετικά καλοσχεδιασμένο πρόγραμμα, εύκολο και άνετο στη χρήση. Οι επιλογές στις ρυθμίσεις σας δίνουν την δυνατότητα για υψηλή εξατομίκευση, την οποία δεν συναντάτε σε άλλες αίθουσες διαδικτυακού πόκερ. Το πρόγραμα πιάνει περισσότερο χώρο στο σκληρό δισκό και σίγουρα έχει λίγο μεγαλύτερες απαιτήσεις από τα περισσότερα λογισμικά αλλά ένας σύγχρονος υπολογιστής δεν θα έχει κανένα πρόβλημα . Οι παίκτες προμηθεύονται και το PKR Pal, ένα πρόγραμμα που κατεβάζει τις ενημερώσεις του PKR αυτόματα έτσι ώστε να μην χρειάζεται να περιμένετε πριν αρχίσετε να παίζετε. Το PKR Pal ενημερώνει τους παίκτες για τα προσεχή τουρνουά, χωρίς να έχετε ανοιχτό το λογισμικό του PKR. Τα τραπέζια από μόνα τους είναι πολύ εντυπωσιακά, και ο κάθε παίκτης έχει τον απόλυτο συναισθηματικό έλεγχο του άβατάρ του. Μέσα από το λογισμικό του PKR, οι παίκτες μπορούν να γιορτάσουν μια νίκη, να μαλώσουν με έναν αντίπαλο , να ειρωνευτούν έναν αντίπαλο, να χαμογελάσουν, να χειροκροτήσουν ακόμα και να κάνουν κόλπα με τις μάρκες. Οι παίκτες μπορούν να ενσωματώσουν στον χαρακτήρα τους όλες αυτές τις ενέργειες και να συμπεριφερθούν ακριβώς όπως θα έκαναν σε ένα ζωντανό τουρνουά .Υπάρχουν κινούμενα σχέδια για κάθε κίνηση ακόμα και το call, το ντούκου, για το πάσο, ακόμα και για όταν παίζεται ρέστα. Τα παραπάνω κάνουν το multi-tabling αρκετά δύσκολο στο PKR. Θα χρειαστείτε ένα δυνατό υπολογιστή για να μπορέσετε να παίξετε σε πολλά τραπέζια ταυτόχρονα. Το PKR υπάρχει και σε μία πιο ελαφριά έκδοση 'min spec' ιδανική για πιο παλαιά συστήματα.


Το λογισμικό του PKR είναι πολύ γρήγορο και αρκετά απλό στην πλοήγηση. Επίσης είναι γεμάτο με πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται:
  • PKR Pal – Κατεβάστε αυτόματα ενημερώσεις για το λογισμικό. Επίσης θα λαμβάνετε υπενθυμίσεις για τα προσεχή τουρνουά.
  • Δυναμική κάμερα –Μπορείτε να αλλάζετε ανά πάσα στιγμή οπτική γωνία στην κάμερα.
  • Παραμετροποιήσεων Avatar – Κούρεμα, ρούχα, σωματότυπο ακόμα και προφορά.
  • Πλήρης Οθόνη – Καλοδεχούμενη επιλογή αν ο υπολογιστής σας μπορεί να την υποστηρίξει.
  • Οι φίλοι μου – Κρατήστε αρχείο με όλους όσους έχετε παίξει κατά το παρελθόν.
  • PKR Πόντοι – Χρησιμοποιήστε τους πόντους από το PKR για να αγοράσετε εικονικά ρούχα, και κόλπα με μάρκες.
  • Table themes – Διαλέξτε από μία ποικιλία από περιβάλλοντα όπως ανατολίτικο, Αιγυπτικό ή κάποιο μπαρ στην Αμερική. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές επιλογές.


Η εξυπηρέτηση πελατών είναι γρήγορη και φιλική. Οι ερωτήσεις μέσω email απαντώνται άμεσα και είναι πάντοτε κατατοπιστικές. Επίσης υπάρχει επιλογή για Online chat με μέλη του PKR για βοήθεια 24/7.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου