31 Ιαν 2012

Προτάσεις απο τον BeBeto (Tρίτη 31 Ιαν)

136 Μιραντές - Μπιλμπάο 
Η Μιραντές είναι ο «φονέας» τριών ομάδων από την Πριμέρα αφού μετά την Βιγιαρεάλ, τόσο η Σανταντέρ όσο και η Εσπανιόλ ένοιωσαν την δύναμή της. Τώρα τίθεται αντιμέτωπη στα ημιτελικά του Θεσμού απέναντι σε μία ομάδα που έχει κατακτήσει 23 κύπελλα Ισπανίας, την Μπιλμπάο.
Πρόταση: Χ

117 Λοριάν – Λυών 
Ίδια εποχή πριν έναν χρόνο, για την ίδια διοργάνωση, το Λιγκ Καπ, η Λοριάν είχε αποκλείσει την Λυών κερδίζοντας την με 1-0. Συγκεκριμένα στις 27 Ιανουαρίου του 2010, η ομάδα του Γιουρκούφ είχε επικρατήσει με σκόρερ τον νυν επιθετικό της Παρί, Κέβιν Γκαμέιρο. Φέτος πάντως αν κρίνουμε από την εικόνα των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, η Λυών φαίνεται να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό.  
Πρόταση: 2(under)


130 Φίτεσε – Χέρενφεν
Στα προημιτελικά έχει φτάσει το κύπελλο Ολλανδίας, με τους αγώνες αυτής της φάσης να διεξάγονται αυτή την εβδομάδα και είναι μονοί. Πλέον ο νικητής θα προκύψει από 90 λεπτά, ή από παράταση και πέναλτι και μέχρι το βράδυ της Πέμπτης θα μάθουμε τις ομάδες που προκρίθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 
Πρόταση: Goal/Goal


116 Λόκερεν – Λιρς 
Με όπλο την έδρα αλλά και το κίνητρο, η Λόκερεν θα προσπαθήσει να πάρει σκορ πρόκρισης απέναντι στην Λιρς και να πάει στην ρεβάνς με προβάδισμα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μην εμφανίσει τα αμυντικά προβλήματα που είδαμε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Μαλίν.  
Πρόταση: 1

114 Tσάρλτον-Μπέρι  
Στο The Valley, η Τσάρλτον  φιλοξενεί την Μπέρι  σε ένα παιχνίδι  που τις δύο ομάδες χωρίζουν 10 θέσεις και 26 βαθμοί.

Πρόταση: under

113 Nτόνς-Σέφιλντ Γουένστει 
Ματς εξαιρετικά σημαντικό και για τις δύο ομάδες που έχουν  σαν στόχο την άνοδο. Αμφότερες είναι μέσα στα πλει οφ με τους Ντόνς  να είναι στο -6 από τις «κουκουβάγιες».  
Πρόταση: 1 γκολ-γκολ

112 Γουόλσολ-Νότς Κάουντι  
Στο Bank’s Stadium, η Γουόλσολ  που βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, κοντράρεται με τη Νότς Κάουντι που δύσκολα θα κινδυνεύσει ,αλλά ακόμα δυσκολότερα θα κοιτάξει ψηλότερα. 
Πρόταση: 1 X  2-3 γκολ

118 Πάρμα – Γιουβέντους 
Στο «Ένιο Ταρντίνι» θα γίνει μία αναμέτρηση που αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των παικτών, καθώς η Γιουβέντους δείχνει ικανή να περάσει και από την έδρα της Πάρμα.  
ΠΡΟΤΑΣΗ: (2-3 γκολ) 

132 Εβερτον- Μ.Σίτι  
Τα «ζαχαρωτά» , που λίγες ώρες πριν ανακοίνωσαν την μεταγραφή του Κώστα Μανωλά, μετά την πρόκριση τους στο Κύπελλο απέναντι στην Φούλαμ (2-1) δοκιμάζονται απέναντι στους πρωτοπόρους της Μ.Σίτι που έστω και χωρίς τους: Μπαλοτέλι- Τουρέ είναι το φαβορί της αναμέτρησης. 
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2


105 Τότεναμ- Γουίγκαν
Στο Λέιν η Τότεναμ υποδέχεται την Γουίγκαν και θέλει μετά την ζόρικη πρόκριση εις βάρος της Γουότφορντ (0-1)  στο Κύπελλο Αγγλίας να συνεχίσει νικηφόρα και στο πρωτάθλημα με στόχο να εδραιωθεί αρχικά στην 3η προνομιούχο θέση και μετά να κρατηθεί σε απόσταση βολής από τις δυο ομάδες του Μάντσεστερ. Οι φιλοξενούμενοι ουραγοί έχουν να κερδίσουν εδώ και 9 αγωνιστικές ενώ πέρσι στο αντίστοιχο ματς είχαν κάνει την έκπληξη χάρη σε ένα τέρμα του Ροδαλέγα.
Πρόταση: 2-3 γκολ

102 Γουλβς- Λίβερπουλ  
Στο Μολινό η Γουλβς υποδέχεται την Λίβερπουλ με τις δυο ομάδες να βρίσκονται σε αντίθετη πορεία τις τελευταίες εβδομάδες αφού οι μεν «Λύκοι» απέχουν από τις νίκες περίπου εδώ και δυο μήνες ενώ η Λίβερπουλ μέσα σε λίγες ημέρες πέταξε εκτός την Μ.Σίτι από τον τελικό του Λιγκ Καπ και την Μάντσεστερ.Γ από τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. 
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ


Καλά Κέρδη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου