13 Ιαν 2012

"Συμβαίνουν μικροεντάσεις στα γήπεδα"

Ο πρόεδρος του Θρασύβουλου, Σωτήρης Μασούρης μίλησε στον sentra fm για το περιστατικό του ξυλοδαρμού του ποδοσφαιριστή του Νίκου Βασιλείου,παρολα αυτά δεν στήριξε τον παίχτη "σημαία" όπως είπε χαρακτηριστικά και αρκέστηκε να τονίσει πως "Συμβαίνουν αυτά στα ποδοσφαιρικά γήπεδα"


Για τον Νίκο Βασιλείου: «Πριν λίγο μου το είπαν. Ο Ν. Βασιλείου είναι σημαία της ομάδας, από τα 14 του, από Γ' τοπικό κι έφτασε να παίζει στα μεγάλα σαλόνια και το ήθος του το γνωρίζουν όλοι κι αναφέρονται σ' έναν αδαμάντινο χαρακτήρα και πολύ καλό παιδί κι αθλητή».

Για το τι ακριβώς έγινε: «Εχει πολύ λίγη σημασία. Ούτε ξέρω τι έγινε. Επικοινώνησα μαζί του και θεωρώ ότι τα θέματα αυτά επιλύονται με διαφορετικό τρόπο».


Για το τι του είπε ο Βασιλείου στην επικοινωνία που είχαν: «Μου είπε ότι έγινε μια ψιλοένταση και γνωρίζετε ότι γίνονται διάφορα μικροπεριστατικά σε ποδοσφαιρικά γήπεδα. Περισσότερα δεν μπορώ να πω».

Για τις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη: «Ζήτησα βοήθεια από τον κ. Μαρινάκη και το σωματείο του πέρυσι που μπήκα στο χώρο του ποδοσφαίρου και με βοήθησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί δεν πρέπει να υπερτονίζουμε σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία μόνο τα όσα κακά συμβαίνουν. Ό,τι συμβαίνει θα πρέπει να επιλύεται με διασυλλογικό τρόπο κι όχι με δημοσιεύματα και δημιουργία προβλήματα μεγαλύτερα απ' αυτά που επιλύονται».


Για το αν θεωρεί το θέμα λήξαν: «Σε καμιά των περιπτώσεων. Κι αναλαμβάνω εξ ολοκλήρου την ευθύνη ανεξάρτητα αν μπορούσα ή δεν μπορούσα να εκτελώ τα καθήκοντά μου, λόγω υγείας. Ανεξάρτητα απ' όλα είμαι ξεκάθαρος κι απέναντι σε όλα τα σωματεία και στον Ολυμπιακό το λαοφιλέστερο, που αυτή τη στιγμή λειτουργεί κι από τα στοιχεία που βλέπουμε και δίνονται με τον πιο υγιή τρόπο, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με περισσότερο σεβασμό κι όχι με επιπόλαιο τρόπο που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον χαρακτήρα που διαμορφώνουμε ως σύλλογος».

Για το αν επικοινώνησε με κάποιον από τον Ολυμπιακό: «Εχω άριστες σχέσεις με την ομάδα. Αν είχε γίνει το οτιδήποτε, φανταστείτε ότι πέρυσι είχα τρεις παίκτες δανεικούς από τον Ολυμπιακό και φέτος θέλαμε να προχωρήσουμε σε άλλου είδους συνεργασία. Σε βάθος με νέους ποδοσφαιριστές κι όχι μόνο με τον Ολυμπιακό και με άλλες ομάδες που έχουν δυνατότητες κι έχουν αναφορά σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο τις οποίες εμείς δεν έχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου