13 Ιαν 2012

Προβλέψεις ημέρας απο τον bebeto (Παρασκευή 13 Ιαν)

Αν και η μέρα είναι τέτοια που δεν προσφέρεται για τυχερά παιχνίδια θα δώσουμε κάποιες προβλέψεις για όσους αγαπάνε τη χαρά του παιχνιδιού,το ρίσκο και δεν χάνουν την διάθεση τους στην αποτυχία.

Νοτσερίνα – Σασουόλο 
Με νέο προπονητή αλλά και με εννέα αγωνιστικές να κάνει νίκη, η Νοτσερίνα υποδέχεται απόψε το Σασουόλο σε ένα πολύ δύσκολο ματς για τους γηπεδούχους που αντιμετωπίζουν μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Το Σασουόλο τα βρήκε πολύ σκούρα στο πρώτο ματς του 2012 αλλά τελικά βρήκε λύση. Και φυσικά πρέπει όλη στην ομάδα να ανάψουν μία λαμπάδα στο μπόι του Σανσόνε. Οι «νεροβέρντι» απέναντι στη Γιούβε Στάμπια προηγήθηκαν με τον Σανσόνε στο 52’, όμως η Γιούβε απάντησε με τον Σάου στο 75’ και μέχρι τις καθυστερήσεις το σκορ ήταν ισόπαλο. Στην τελευταία φάση ο Σανσόνε κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και λύτρωσε τον προπονητή Φούλβιο Πέα που έβλεπε τη γκέλα να έρχεται.
Προτέινω το σημειο Χ.

Ναντ – Ανζέ 
Αμφίρροπο μοιάζει να είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι, μεταξύ δύο ομάδων που έχουν διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα, μόλις έναν βαθμό. Η Ανζέ υπερέχει με 26 πόντους, ενώ η γηπεδούχος ομάδα έχει 25. Γίνεται αντιληπτό ότι το παιχνίδι είναι ντέρμπι, με την νικήτρια ομάδα να θέτει υψηλότερους στόχους από ένα απλά καλό πλασάρισμα.

Στην προιστορία, οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τρεις φορές, έχοντας κερδίσει από μια φορά.
Προτέινω το σημειο Χ.

Χάβρη - Λανς 
Οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά καλή συμπεριφορά στην έδρα τους, με 4 νίκες 4 ισοπαλίες και 1 ήττα.  Το προηγούμενο Σάββατο κατάφερε να πάρει την πρόκριση  στην επόμενη φάση του κυπέλλου Γαλλίας, κερδίζοντας με 4-3 την Λοριάν. Έτσι έδειξε να ξεπερνά την μίνι αγωνιστική κρίση, που είχε φανεί ότι περνάει στο πρωτάθλημα, με τα δύο σερί άσχημα αποτελέσματα(ισοπαλία και ήττα). 

Η Λανς από την άλλη πλευρά κέρδισε στο πρώτο  παιχνίδι της για την νέα σεζόν, απέναντι στην Ρουέν με 2-0. Ήταν μια φιλική αναμέτρηση, στην οποία οι γηπεδούχοι έδειξαν κάποια καλά στοιχεία. Ωστόσο χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση στα επίσημα ματς, προκειμένου να φτάσουν στην επίτευξη των στόχων τους, που είναι η παραμονή στην κατηγορία.
Προτέινω το σημειο 1

Θέλτα – Ταραγόνα 
Η Θέλτα υποδέχεται την αδύναμη Ταραγόνα για να εκμεταλλευτεί το Μπαλαίδος και να εδραιωθεί στην ζώνη των μπαράζ ανόδου.

Ασφαλώς και οι γηπεδούχοι είναι μία ομάδα που παρουσιάζονται τα δύο τελευταία χρόνια περισσότερο επικίνδυνοι εκτός παρά εντός έδρας .

Βρίσκονται στην 5η θέση με 33 βαθμούς με 5 νίκες μία ισοπαλία και 3 ήττες αλλά μπορεί να έχουν αποσπάσει εντός έδρας 16 βαθμούς εκτός έδρας όμως έχουν πάρει 17!!! Για ένα βαθμό δεν είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία στα εκτός έδρας ματς .
Προτέινω το σημειο 1
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου