28 Ιαν 2012

Προτάσεις απο τον beBeto (Σάββατο 28 Ιαν)

Πλούσια η σημερινή αγωνιστική κίνηση πλούσιο και το κουπόνι του στοιχήματος και πρίν όλοι ποντάρετε στο σημερινό σύστημα του Wizard θα σας δώσω κάποιες προτάσεις.


339 Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα
Στην παράδοση του ματς πέρυσι η Μπάρτσα νίκησε με 1-0 και πρόπερσι με 4-1 ενώ το 2009  νίκησε με 2-1 η Μπάρτσα ενώ το 2008 με 3-1 επιβλήθηκε η Βιγιαρεάλ όπως και το 2007 με 2-0.



Είναι ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες και κατά συνέπεια καλό είναι να αποφύγουμε το διπλό που άλλωστε δεν πληρώνει καλά. Ακόμα και βάση της παράδοσης δεν ευνοεί τα λίγα γκολ που πληρώνουν καλά οπότε για ακόμα μία φορά θα πάμε με το γκολ – γκολ σε ακόμα μία φορά σε ματς της Μπαρτσελόνα



Πρόταση: γκολ –γκολ

333 Ρεάλ – Σαραγόσα

Πρόκειται μάλλον για ένα διαδικαστικό ματς ανάμεσα στην πρωτοπόρο και την ουραγό του πρωταθλήματος με εξαιρετικές αποδόσεις στο Χ και το διπλό ακόμα και με ένα γκολ πλεονέκτημα στην Σαραγόσα .
Πρόταση: Γκολ – γκολ

334 Γκάνα - Μάλι 
Το ντέρμπι του τέταρτου ομίλου του Κόπα Άφρικα ανάμεσα σε Γκάνα και Μάλι, αναμένεται, σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Μποτσουάνα – Γουϊνέας, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά από την στιγμή που οι δύο ομάδες ξεκίνησαν στην πρεμιέρα νικηφόρα, ειδικότερα αν λίγη ώρα νωρίτερα έχει πάρει «τρίποντο»  η ομάδα του Πασκάλ Φεϊντουνό.  
Πρόταση 2-3 γκολ

301 Μποτσουάνα - Γουϊνέα 
Η νίκη που θα διατηρήσει τις όποιες ελπίδες πρόκρισης  της στον επόμενο γύρο είναι το μοναδικό ζητούμενο για την Γουϊνέα, στην σημερινή  αναμέτρηση με την, θεωρητικά, πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, την «πρωτάρα» σε Κόπα Άφρικα, Μποτσουάνα.  
Πρόταση 2

241 Βέρντερ Βρέμης - Μπάγερ Λεβερκούζεν
Η ομάδα του Σαφ δεν τα κατάφερε να μπει νικηφόρα στο Ξεκίνημα του δευτέρου γύρου μιας και απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Καιζερσλαουτεν με σκορ 0-0 .

Πραγματικά η Βερντερ δικαιούται να διαμαρτύρεται για αυτό το ισόπαλο αποτέλεσμα μιας και ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι , ενώ είχε και ευκαιρίες με δοκάρια πέφτοντας  τέλος στην μεγάλη εμφάνιση που έκανε ο τερματοφύλακας της Λαουτεν .
ΠΡΟΤΑΣΗ    1     over


240 Αουγκσμπούργκ-Καιζερσλάουτερν


Με ήττα μπήκε ξανά η Αουγκσμπουργκ στην πρεμιέρα μιας και έχασε από την Φραιμπουργκ με σκορ 1-0 λίγο πριν το τέλος και πέρασε ξανά στην τελευταία θέση του πίνακα .
ΠΡΟΤΑΣΗ   Under

318 Λοριάν – Σοσό

Δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι οι δύο ομάδες, που παραπαίουν αγωνιστικά και αυτό φαίνεται στα τελευταία αποτελέσματα τους.
Πρόταση: Under  


320 Μπρεστ – Παρί Σ.Ζ
Δύσκολη έξοδος για την Παρί Σ.Ζ, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της Μπρεστ, η οποία με την σειρά της παραμένει αήττητη εντός έδρας.
Πρόταση 2-3 γκολ


323 Τουλούζ – Καέν
Στην έδρα της είναι αρκετά υπολογίσιμη, ενώ εκτός έδρας έχει σημαντικές απώλειες. Ο Λόγος για την Τουλούζ η οποία έχει μόλις 1 ήττα μέσα στο Μουνισιπάλ, σε σύνολο 10 αγώνων. Επίσης έχει 6 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ  διαθέτει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας με 6 γκολ παθητικό.
Πρόταση: 1
 

337 Λιλ – Σεντ Ετιέν
Εντυπωσιακή είναι η προιστορία που έχει η Λιλ απέναντι στους «Στεφανουά». Για την ακρίβεια η Σεντ Ετιέν κέρδισε τελευταία φορά το 1998 με 1-2 και από τότε μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να πάρει 2 ισοπαλίες.
Πρόταση: 2-3 Γκολ

319 Λυών – Ντιζόν
Οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή βρίσκεται η Λυών, η οποία  στο τελευταίο παιχνίδι της ηττήθηκε με 1-0 από την Μονπελιέ, ενώ ηττήθηκε και από την Βαλενσιέν, με 2-1. Στις 22 Ιανουαρίου επικράτησε  για το κύπελλο με 2-0 της Λουκόν, ενώ έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση, πρέπει να κερδίσει την Ντιζόν
Πρόταση: OVER



226 Ρεμς – Ανζέ
Το ντέρμπι κορυφής μεταξύ  της Κλερμόν και της Μπαστιά, ενδιαφέρει πολύ την Ρεμς, η οποία καραδοκεί για να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Πρόταση: 1

222 Ίστρ – Γκινγκάμπ
Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων η Γκινγκάμπ εμφανίζεται ως φαβορί για την νίκη. Ιστρ και Γκινγκάμπ έχουν διαφορετικούς στόχους, με την Ιστρ να παλεύει για την σωτηρία της και την Γκινγκάμπ να έχει φτάσει στην 4η θέση, έχοντας ελπίδες ακόμα και για την άνοδο.
Πρόταση: Χ2

239 Aντάλιασπορ-Γκεντσλέρμπιρλιγκι
Αντιστρόφως ανάλογη είναι η αγωνιατική κατάσταση των δύο ομάδων με την Αντάλια να σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ ,ενώ η φιλοξενούμενη έχει μία ήττα σε 9 ματς. 
Πρόταση (γκολ/γκολ)

336 Ρόντα – Άλκμααρ
Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση έχει η Άλκμααρ, που δοκιμάζεται στο Κερκράντε, λίγες μέρες μετά την εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τον Άγιαξ. 
Πρόταση: over  


Μπρέντα – Ντε Γκρααφσαπ
Μετά την μεγάλη  νίκη που πέτυχε απέναντι στην Άλκμααρ με 2-1, ήρθε η ανώμαλη προσγείωση με την βαριά ήττα που υπέστη με 3-0 από την Εξέλσιορ.
Πρόταση: over  

 Καλή Επιτυχία 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου