27 Ιαν 2012

Οι προτάσεις του beBeto (Παρασκευή 27 Ιαν)

Για το κουπόνι της Παρασκευής έχουμε πολλά παιχνίδια με καλές αποδόσεις που θα μας γυρίσουν πίσω κάτι απο τα χαμένα της προηγούμενης φοράς,πάντα υπάρχουν εκπλήξεις γιαυτό θα σας δώσω πολλές προτάσεις μου για να έχετε την επιλόγη δική σας.


200 Νίγηρας - Τυνησία 
Η Τυνησία μετά τη νίκη της πρεμιέρας στο ντέρμπι με το Μαρόκο, έχει την μεγάλη ευκαιρία κόντρα στην αδύναμη ομάδα του Νίγηρα, να διπλασιάσει τις νίκες της και ουσιαστικά να «αγκαλιάσει» την πρόκριση στον επόμενο γύρο. 
2 under


201 Γιούβε Στάμπια – Κροτόνε
Γκολ και θέαμα υποσχεται η αναμέτρηση της Γιούβε Στάμπια με το Κροτόνε, καθώς η γηπεδούχος παίζει στην έδρα της πολύ επιθετικά και το ίδιο κάνει και το Κροτόνε. 
Προτείνω  over

216 Γκιμαράες – Νασιονάλ
Στο «Αλφονσο Ενρίκες» ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Πορτογαλικής σουπερλίγκα με την Βιτόρια Γκιμαράες να υποδέχεται την Νασιονάλ Μαδέιρα με τις δύο ομάδες που φαίνεται να έχουν χάσει το τρένο της Ευρώπης να διεκδικούν τις τελευταίες ελπίδες τους.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ


213 Τσέστερφιλντ-Μπόρνμουθ 
Πρόκειται για ένα ματς τελικό όπως το χαρακτηρίζουν οι ίδιοι οι άνθρωποι της Τσέστερφιλντ που σε κάθε αγώνα δίνουν μάχη για την παραμονή.Ομως και η Μπόρνμουθ έχει στόχο την άνοδο λογικά μέσω των πλει οφ και τρέχει και αήττητο 11 αγώνων εκτός έδρας.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ και Under

217 Μονάρκας – Μοντερέι 
Αναμέτρηση που προκειται να δούμε και πάλι σε δύο μήνες όταν οι ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες για τα προκριματικά του Κονκατσάμπιονς. 
ΠΡΟΤΑΣΗ: (γκολ/γκολ)


211 Αννόβερο - Χόφενχαϊμ
Οι γηπεδούχοι έχουν πάρει και ποιο  δύσκολες ομάδες στην έδρα τους η οποία είναι κάστρο εδω και καιρό με μεγάλες νίκες και χωρίς να έχουν γνωρίσει ακόμη την ήττα . Ο άσος είναι σε ψιλά επίπεδα , όμως οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να έχουν βρεί τον εαυτό τους.
ΠΡΟΤΑΣΗ   1      2-3
 

212 Γουότφορντ- Τότεναμ 
Η  Γουότφορντ υποδέχεται την Τότεναμ στην αυλαία της φάσης των «16» του FA Cup και βέβαια οι «σπερς» είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Οι «σφήγκες» προέρχονται από τρεις σερί ήττες στην Τσάμπιονσιπ και μοιραία υπάρχει μπόλικη γκρίνια και αμφισβήτηση στην ομάδα ενώ οι «σπερς» ταξιδεύουν στο κοντινό Vicarage Road μπαρουτοκαπνισμένοι από την άδικη πρόσφατη ήττα τους στο Μάντσεστερ. 
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2/ γκολ-γκολ

214 Εβερτον- Φούλαμ 
Η Έβερτον υποδέχεται την Φούλαμ σε ένα ισορροπημένο εξ ορισμού ματς αφού πρόκειται για δυο ομάδες που βράζουν στο ίδιο καζάνι στην Πρέμιερ Λιγκ πάνω- κάτω και έχουν και τους ίδιους στόχους. Τα «ζαχαρωτά» έχουν κερδίσει μόλις τρία παιχνίδια τους μπροστά στο κοινό τους φέτος στο πρωτάθλημα αλλά και οι Cottagers μετρούν μόλις ένα 2ιπλό σε 11 «εξορμήσεις» τους.  
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 γκολ

203 Αϊντχόφεν - Φίτεσε
Δεν εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Άλκμααρ στο ντέρμπι με τον Άγιαξ, η Αϊντχόφεν που και αυτή έμεινε στο 1-1 με την Ουτρέχτη εκτός έδρας. Έτσι η διαφορά του ενός πόντου παρέμεινε από την κορυφή, ωστόσο απόψε η PSV έχει την ευκαιρία να ανέβει σε θέση οδηγού έστω και για λίγες ώρες και να περιμένει το αποτέλεσμα της Άλκμααρ στο Κερκράντε απέναντι στην Ρόντα. 
Πρόταση: 1 (2-3 γκολ)

210  Μετζ - Σεντάν 
Αν το παιχνίδι γινόταν πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, θα μπορούσαμε να ποντάρουμε στο διπλό της Σεντάν, μέσα στην έδρα της Μετζ. Ωστόσο οι τελευταίες εμφανίσεις των φιλοξενουμένων προκαλούν προβληματισμό, υπό την έννοια ότι δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τελευταία δύο ματς, ενώ και στο κύπελλο αποκλείστηκε στις 7 Ιανουαρίου από την Σαμπλέ, στα πέναλτι.  
Πρόταση: Under

215 Πεσκάρα – Μόντενα 
Ασταμάτητη δείχνει η Πεσκάρα. Η ομάδα του Ζντένεκ Ζέμαν πέρασε και από την Τοσκάνη με 0-2 επί της Έμπολι, με σκόρερ τον Μανιέρο στο 47’ και τον Ινσίνιε στο 52’. Αυτή ήταν η 4η σερί νίκη για τα «δελφίνια» αφού είχε προηγηθεί το 1-0 επί της Σαμπντόρια, το 2-4 επί της Νοτσερίνα και το 3-1 επί της Βερόνα.  
ΠΡΟΤΑΣΗ Χ


202 Γκαμπόν - Μαρόκο 
Το μεγάλο ντέρμπι του τρίτου ομίλου, φέρνει αντιμέτωπες την διοργανώτρια Γκαμπόν και το Μαρόκο, με την ομάδα του Έρικ Γκέρετς να παίζει με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα της πρεμιέρας με την Τυνησία.  
ΠΡΟΤΑΣΗ (over)



Καλή Επιτυχία Φίλοι Μου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου