22 Ιαν 2013

Ο Ronaldo μανατζάρει παίκτες πόκερ

Κάποτε σάρωνε στα γήπεδα και οι εκπληκτικές ντρίπλες του σε συνδυασμό με την άνεσή του στο σκοράρισμα του είχαν δώσει το ψευδώνυμο «φαινόμενο». Aγωνίστηκε και κατέκτησε τίτλους με ορισμένες από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη όπως η Barcelona, η Real Madrid και η Inter, ενώ πανηγύρισε και δύο φορές την κατάκτηση του Μουντιάλ.

O λόγος για τον Ronaldo ο οποίος αν και πέτυχε και κατέκτησε τίτλους που κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν θα καταφέρουν ποτέ, δεν έκανε την καριέρα που του άξιζε λόγω των πολλών μακροχρόνιων τραυματισμών που τον ταλαιπωρούσαν.

Το «φαινόμενο» είναι πλέον 36 ετών και μανατζάρει αθλητές μέσα από το πρακτορείο 9ine Sports and Entertainment από το οποίο έχει το 45% των μετοχών.

Αν και οι περισσότεροι πελάτες είναι ασφαλώς από τον χώρο του ποδοσφαίρου, ο Ronaldo έχει και έναν πελάτη από τον χώρο του πόκερ.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος επαγγελματίας Andre Akkari ο οποίος ανήκει και στην ομάδα επαγγελματιών του PokerStars υπέγραψε με το πρακτορείο του Ronaldo τον περασμένο Ιούλιο.

Ο Akkari βρίσκεται στην δεύτερη θέση της λίστα των βραζιλιάνων παικτών με τα περισσότερα κέρδη από live τουρνουά, με $970,000, ενώ έχει κερδίσει περισσότερα από $2,400,000 στο online poker.
Η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του ήταν η κατάκτηση ενός βραχιολιού στο 2011 World Series of Poker.

O Βραζιλιάνος επαγγελματίας έγραψε στο blog του ότι από τότε που υπέγραψε με την 9ine, εκείνοι είναι υπεύθυνοι για την εικόνα του και τις συνεργασίες του, ενώ του προσέλαβαν και προσωπικό γυμναστή ο οποίος ταξίδεψε μαζί του και στις Μπαχάμες για το PCA ώστε να μην περάσει ούτε μία ημέρα χωρίς άσκηση.

Τέλος, ο Akkari πιστεύει πως ο Ronaldo μπορεί να βοηθήσει την κοινότητα του πόκερ στην Βραζιλία, καθώς από την στιγμή που έδειξε ενδιαφέρον για το παιχνίδι όλο και περισσότερος κόσμος προσελκύεται επίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου